Jeans 22 – Dynamite in Cardo Theater

Na de ongelofelijk succesvolle en door publiek en pers zeer gewaardeerde voorstelling JEANS 21 – Grown Up! brengt JEANS de 22e editie op de planken. “Dynamite” heet de nieuwe show en de kern van de voorstelling is passie, plezier en intense emotie.

De nummers die in JEANS – Dynamite te zien en te horen zullen zijn, worden met volle overgave gebracht en raken het publiek recht in het hart door de emotie, de kracht en de intensiteit van de vertolking. JEANS geeft nog steeds jonge mensen met talent een professioneel podium en de kans om zich te bewijzen voor het grote theaterpubliek.

Dynamite staat voor de kracht van deze jonge talenten en dus van deze voorstelling! De creatives van JEANS, MD Bert Stoots en regisseur Perry Dossett, zetten wederom hun, inmiddels zeer succesvolle, handtekening onder deze editie van JEANS. Voor een trouw én nieuw publiek!

Het betreft een staconcert en de kaarten kosten 15,- euro per stuk. De aanvang is om 20:30 uur, zaal open vanaf 20:30 uur.

Pluryn, Cardo Theater op het terrein van Werkenrode Nijmeegsebaan 9, 6561 KE Groesbeek

Meer informatie: www.cardotheater.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 januari, 2013 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Jeans 22 – Dynamite in Cardo Theater

Reageren is niet toegestaan.