Mooksebaan afgesloten van 17 februari t/m 29 maart

Zondag 17 februari begint de reconstructie van de Mooksebaan tussen de kruising Knapheideweg/Rijlaan en de rotonde bij de Zuidmolen. Zowel de rijbaan als de fiets- en voetpaden worden volledig vervangen. Daarnaast wordt het groen vervangen en worden er nieuwe lichtmasten geplaatst.

Het werk wordt in twee fases uitgevoerd. In fase 1, van 17 t/m 24 februari, wordt de Mooksebaan afgesloten van de kruising met de Houtlaan tot de bosrand. Verkeer van en naar Mook/Molenhoek en de A73 wordt omgeleid via Milsbeek/Plasmolen. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken wordt in deze fase 24 uur per dag gewerkt.

In fase 2, van 25 februari t/m 29 maart, wordt de Mooksebaan afgesloten van de rotonde Zuidmolen tot de kruising met de Houtlaan. Verkeer van en naar Mook/Molenhoek en de A73 wordt omgeleid via de Houtlaan en Knapheideweg. Vrachtverkeer zal ook in deze fase via Milsbeek/Plasmolen blijven rijden.

Als u vragen heeft, dan kunt u terecht bij de heer N. Coppens van de afdeling Openbare Werken: 024-39 96 307.

Bron: Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 februari, 2013 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Mooksebaan afgesloten van 17 februari t/m 29 maart

Reageren is niet toegestaan.