[Foto’s / Update] Optocht De Horst en Groesbeek 2013

Zondag was weer de dag van de optocht door Groesbeek.


CV Goed Gek won voor de derde achtereenvolgende keer. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl

Even was het door de weersomstandigheden van zaterdagavond en -nacht nog de vraag of de optocht niet afgelast werd, maar daar was zondagochtend bij het zien van een strakblauwe lucht en een zonnetje geen sprake meer van.

De NOS was met een cameraploeg aanwezig om het geheel vast te leggen. Er zijn meer dan 150 startbewijzen (161) afgegeven, waarvan 60 voor de praalwagens. Zaterdag was er al een optocht in De Horst te zien. Bij de groepen won zondag CV ‘t Kos Kwoier: “Voor Groesbeek kommer en kwel, MUG is één groot strategisch spel.”. CV Goed Gek had volgens de jury opnieuw de mooiste praalwagen, dit was de voorgaande twee jaren ook al het geval.

Maandag is de Rozenmaondagoptocht in Beek en dinsdag volgt er nog een optocht in Breedeweg. Voor meer foto’s van de optochten in Groesbeek verwijzen wij u door naar het online carnavalscentrum van ons dorp: Gruusbek.nl!

Volledige uitslag optocht Groesbeek 2013.

Foto’s optocht Keulen van Gelderland 10-02-2013:

Foto’s optocht De Horst 09-02-2013:

Met dank aan Piet Spanjers voor bovenstaande foto’s!

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 februari, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
tries

er waren wederom weer prachtige wagens, groepen, duos en enkelingen!!! maar cv goed gek is de terechte winnaar…wat een prachtige wagen was dat!!! fijne carnaval nog voor iedereen.

Marcel

Tussen 2009 en 2013 is de OZB in Groesbeek met 27,2% gestegen. Wat wat te vieren,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

wpDiscuz