Landelijke opschoondag 2013

Op zaterdag 9 maart is het weer Landelijke Opschoondag. Hopelijk voelen vele landgenoten zich aangesproken om in groepsverband op te ruimen. U kunt met de buren, klasgenoten, collega’s of vrienden van de (sport)vereniging de handen uit de mouwen steken. Zinvol én gezellig.

De gemeente Groesbeek ondersteunt van harte particuliere initiatieven met betrekking tot de aanpak van zwerfvuil die door de bewoners van Groesbeek georganiseerd worden. U kunt dan denken aan de volgende materialen/diensten die nodig zijn om een dergelijke dag te faciliteren:
* materialen: knijpers, handschoenen, afvalzakken;
* diensten: het ingezamelde zwerfvuil op een afgesproken locatie ophalen door de buitendienst van de gemeente en afvoeren naar de gemeentewerf.

Particulieren en verenigingen kunnen hiervoor een verzoek aan de gemeente sturen. In dit verzoek dient o.a. aangegeven te worden welke actie er uitgevoerd zal worden en op welke locatie. Bekeken zal worden welke materialen er nodig en beschikbaar zijn op de gemeentewerf voor het eventueel faciliteren van de zwerfvuildag.

Voor informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met (024) 39 96 166 of [email protected] De uiterste aanmelddatum voor acties is vrijdag 1 maart.

Bron: Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 februari, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Gerrit

Prima dag weer uitgekozen met ‘s avonds de verlichte optocht. Zou zeggen begin 10 maart weer opnieuw.

heey

Je weet toch hoe het werkt hier in groesbeek! Altijd alles 2x.

klaas

weer prettig geregel echt groesbeek

de.nachtboswachter

de.nachtboswachter.3 keer is scheepsrecht.maar wil wel mee doen.

Tommy

Heeft Groesbeek wel iets over de datum te zeggen? Denk niet dat men landelijk rekening houdt met onze verlichte optocht :D.

stom

Mensen goed lezen!!!! Tommy heeft gelijk 🙂

Kruimeltje

Wat zou ‘landelijk’ betekenen? Sommige zijn wellicht in de veronderstelling dat Groesbeek voor heel Nederland dit soort dagen mag bepalen.

vosje.

kruimeltje.moet je toch 1 punt geven.je weet wel wie.

hansje

doet van kesteren ook mee.

wpDiscuz