Koffie mèt… Jos van Rooij

Op woensdagmiddag 27 februari 2013 om 14.00 uur kunt u een kopje koffie komen drinken met pastor Jos van Rooij. Hij zal ingaan op uw vragen.

Als mantelzorger sta je voor een taak die je overkomt. Dat is niet altijd gemakkelijk, op de eerste plaats omdat je iemand niet in de steek wilt laten. Je wordt meestal onverwacht mantelzorger, omdat de nabije persoon wat overkomt met ziekte of een beperking. Het lijkt vanzelfsprekend om dan zorg te verlenen, maar hoever moet je, mag je, kan je daar in gaan? We horen mensen zich afvragen: “Hoe moet dit verder? Hoe vrij ben ik nog? Kan ik voldoen aan de behoeften en wensen? Mag ik professionele hulp inroepen? Ik wil mijn hobby of werk behouden, kan dat?”

Dit soort vragen kunt u stellen in dit koffieuurtje. U kunt ook gewoon komen luisteren! Wilt u een kopje koffie komen drinken met pastor van Rooij? De organisatie ziet u graag op woensdagmiddag 27 februari, om 14.00 uur in het café van de Mallemolen, Kloosterstraat 11 te Groesbeek. De toegang en het kopje koffie zijn gratis. Het koffieuurtje is om 15.00 uur afgelopen.

Koffie mèt… is een initiatief van steunpunt mantelzorg Groesbeek en wordt maandelijks georganiseerd met steeds wisselende gasten.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 februari, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
jeanne verstegen

Ik ben 27 jaar lang een mantelverzorgster voor mijn moeder geweest. het was heel zwaar, en veel inbreuk op je gezins leven, doch ik zou het zo overdoen.

Helaas ben ik die middag verhinderd, omdat ik om 14.00u tot en met 16.00 cursus geef bij mij thuis

ik was er graag bij aanwezig geweest, om mijn ervaringen te delen met de mantelverzorgers van nu
hartelijke groeten jeanne

Hans

Prachtig en mooi initiatief.
Heel jammer en vervelend dat we tegenwoordig bij zulk soort activiteiten al als vanzelfsprekend uitgaan van toegangskosten waardoor dus in feite weer onnodig vermeld dient te worden dat de toegang gratis is!!

klein.duimje.

hans ik dacht dat je met andere dingen bezig was .koffie. koffie lekker bakje koffie.het is gratis hansje

www.hanspeters.eu

Ik kom indien ik de gelegenheid krijg wel even langs. Hans is het mugge of muggenzifterij? Wat maakt het uit dat het erbij staat joh. Goed dat er ervaringen gedeeld kunnen worden vanuit mantelzorgers.

de.nachtboswachter

sta er helemaal achter mooi initatief en dan elke maandt een ander thema .voor maart bevoorbeeldt 800 verzorginghuizen.moeten binnenkort deuren sluiten .dus maar goed dat we steunpunt mantelzorg groesbeek hebben.

kroeg.lopertje.

herde ok bier.joske

wpDiscuz