[Foto’s/Update] Opnames film “De Voyagers” in Groesbeek

Maandagochtend zijn de filmopnames van “De Voyagers” op de Heumensebaan begonnen. Dit is een eindexamenproject van de Nederlandse Film en Televisie Academie (Amsterdam) in samenwerking met de KRO. De film komt in september op de Nederlandse TV (NL2).


De opnames zijn begonnen. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl.

De groep is in Groesbeek terecht gekomen doordat de vriendin/partner van de director van de film, David van Wassem, uit Groesbeek afkomstig is, zo vertelde de moeder van deze vriendin aan Piet Spanjers. De oude Volvo die u ziet staan komt zelfs helemaal uit Heemskerk, zo’n 2 uur rijden voor de chauffeur.

De film speelt zich af in de jaren ’70 en gaat over twee jongens die gepest worden. Zij verkrijgen een gave van buitenaardse wezens waardoor zij hun pesters terug kunnen pakken. De een doet het op een goede en de ander op een verkeerde manier. De opnames duren al weken en zullen ook nog weken vergen als men de montage erbij rekent.

Update 18-02-2013, 18:15 uur
Ook op de Schrouwenberg zijn opnames gemaakt en Piet Spanjers was wederom aanwezig. Het waren de laatste stukjes voor de film. De hele buurt was komen kijken en er werd zelfs door iemand twee oldtimers uit zijn garage gehaald om als decoratiestuk te dienen. Tijdens de opname stond iedereen achter de camera en op het schermpje te kijken naar de mooie vergezichten over de Schrouwenberg, die nog indrukwekkender waren als ze al waren, maar nu van zo’n negen meter hoogte! De vriendin van de filmdirector kwam vanmiddag toch ook even in beeld als figurante, die nonchalant al rokend met een sigaretje de Schrouwenberg opliep.

Meer informatie over deze film staat op www.devoyagers.com.


Foto’s met dank aan Piet Spanjers.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 februari, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Umme

Og das da flauw wief van heijnen. Now zal ze wel helemol meene da ze de kwien is.

SPHBje

Echt triest deze reactie dat mensen zo bekrompen kunnen denken!

Vera Heijnen

Samen met de hele crew een super tijd gehad! Wat een werk hebben ze hier in gestoken, geweldig! Bedankt http://www.degroesbeek.nl voor de mooie foto’s en het artikel!!

T.Heijnen

Nogmaals petje af voor de hele crew, wat hebben ze hard gewerkt. Dagen van een gemiddelde van 14 tot 16 uren, zelfs toen het zo koud was met carnaval hebben ze uren gewerkt in het bos. Wat leuk dat ons Groesbeek als lokatie gekozen is.Voor ons gezin was het een drukke maar gezellige tijd. We gaan elkaar weer zien bij de premiere, wij verheugen ons er erg op!!!!!!!!!

ummenie

Ha Umme ziede gee jaloers,of hoe. mok da zien.Agge noow mar us zu stand ziet um oow nam dur bee te zette, zielepiet

the best

Wat ziet dat denje van heinen,er toch verdomd lekker uit..
Ik zeg kijken die film..

de.nachtboswachter

dit is toch heel mooi voor groesbeek.en die foto graaf piet. spanjers. is echt een vakman hij zit ook altijd op het nieuws.zou ook zeer geschikt zijn om het nieuws voor de gelderlander aan de hand van foto.s vast te leggen .

wpDiscuz