Groesbeek, Dorp vol muziek 2013

Op zondag 19 mei ,1e Pinksterdag, vindt er in de Groesbeekse Mallemolen voor de 2e keer het muziekfestijn “Groesbeek Dorp Vol Muziek” plaats.

Maar liefst 30 Groesbeekse muzikale acts presenteren zich die dag in de grote zaal van het culturele centrum. De organisatie bestaande uit Leo Wijnhoven, Huub Arents, Frank Wijers en Theo Gerrits konden verleden jaar terug zien op een geslaagd evenement. Ondanks de hitte die dag vonden honderden bezoekers de weg naar De Mallemolen en beleefden een gezellige dag.

De deelnemers zijn: Jenz en Joe – William Smulders – Wim Eijkhout – Duo Sunday – Willy Claus – Chain – Erica Duo – Seven Hills Trumpets Leo en Bernadette – Marcel Menting – Hemmie Hermsen – Display – Perry Stekhuizen Laurens de Haan – Marcel van Kempen – Bart Eijkhout – Theo Peters en Huub Arents – Frans van Sjang – Petra Kerkhoff – Zeivertropke – Martijn Schmiermann – Luc en Frank – Meta van Doorn- Wim en Helen – Jan van Tutty Theo van Blitz – Helen Liebers – Alt van Huus – Piet Klomp- Leff. De presentatie is in handen van Theo van Blitz.

De organisatie heeft het initiatief genomen om jaarlijks tijdens het evenement een ode te brengen aan een persoon die in het verleden veel heeft betekend voor de Groesbeekse muziek. Dit jaar heeft men gekozen voor Job Molenkamp. Omstreeks 17.00 uur zal er een ode gebracht worden aan deze in 2002 overleden Groesbeekse trompettist en orkestleider van de Joe Miller Big Band. Tijdens deze ode zullen enkele Groesbeekse trompettisten muziekstukken spelen die ooit door Job Molenkamp op de plaat zijn gezet.

Alle deelnemers aan het muziekfestijn treden weer belangeloos op. De opbrengst van de dag komt net als verleden jaar weer ten goede aan de Groesbeekse Zonnebloem. Het gebeuren begint om 14.00 uur en zal tot circa 23.00 uur duren. Een toegangskaartje bedraagt slechts 5 euro en is de gehele dag geldig. De toegang voor kinderen beneden 12 jaar is gratis. De kaartjes zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij De Mallemolen en bij aanvang aan de zaal.

Alle deelnemers treden die dag weer belangeloos op. De opbrengst komt net als verleden jaar ten goede aan de Groesbeekse Zonnebloem.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 mei, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
kraaiennest

hoop dat leo de kraai ook mee doet .is voor een goed doel leo zonnebloem.

knorrepot

mis wel.de moonlight en fantastico s.goed zo leo ge ziet de wel.

denachtboswachter

als het weer goed is groesbeek dorp vol muziek voetbal en leuke mensen dus groesbeek moet groesbeek blijven

wpDiscuz