10e Verlichte Halfvasten Optocht Groesbeek

Het belooft zaterdagavond 9 maart weer een geweldig mooi spektakel te worden in Groesbeek.


Ieder jaar weer een prachtig gezicht: De verlichte optocht door Groesbeek. Foto en rechten: De LiNDE.

Vanaf 20:11 uur trekt voor de 10e keer een sprookjesachtige stoet van verlichte praalwagens en loopgroepen langs duizenden bezoekers door het compleet verduisterde centrum van dit carnavalsdorp bij uitstek.

Het deelnemersveld, bijna 90 groepen uit 30 verschillende dorpen met in totaal 1.750 personen, bevat alle kopstukken van alle grote optochten uit de wijde omgeving en staat dus garant voor een prachtig schouwspel. Dit jaar krijgt de VHO-Groesbeek zelfs een internationaal tintje met een tweetal deelnemers uit Duitsland!

Alle informatie over de deelnemers, hun ideeën, de route, het reglement, sponsoren, etc. kan worden bekeken op de site www.vho-groesbeek.nl. Aansluitend op de optocht vindt de prijsuitreiking plaats in De Linde aan de Cranenburgsestraat, waar die avond in alle zalen een Mega Halfvasten Spektakel plaatsvindt met o.a. feestmuziek van het feestdj-team van De Linde en diverse orkesten (New Leaf, Duo Sunday en Girls love dj’s). Kijk voor alle info over dit programma op www.delinde.nl.

NB: Inschrijven voor deelname aan de optocht kan nog tot en met dinsdag 5 maart a.s.

Voor meer info: Initiatiefgroep Verlichte Halfvasten Optocht Groesbeek, Frans Derks, 06-53707444

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 maart, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De Kuier

En ik ben er bij! Licht uit, spot aan!

linda

ik hebben veel zin volgende week zaterdag
van linda

Mak de lampkus mar wer on,want weej goan dur tegen on

wpDiscuz