NLdoet in het Trefpunt de Meent

Zaterdag 16 maart 2013 gaan vrijwilligers in het kader van “NLdoet” van het Oranjefonds, aan de slag in ontmoetingsruimte het Trefpunt in de Meent, de Meent 2 in Groesbeek.

Het Trefpunt, een wijkpunt van de Stichting Welzijn Groesbeek (SWG) voor de Meent en omgeving, is dringend aan een oppimp beurt toe. Van de oproep van NLdoet heeft SWG gebruik gemaakt om een vrijwilligersklus aan te melden. Het Trefpunt en de inventaris krijgen een grondige schoonmaakbeurt: er is schilderwerk te doen enz. Joop van de Wielen, hoofdaccommodatie/klussendienst van de SWG, co├Ârdineert deze dag.

Dus wilt u op zaterdag 16 maart nog een handje helpen dan bent u welkom omdat te doen. Laat het even weten of u mee komt helpen via telefoonnummer 024-3660030. De werkzaamheden starten om 09:30 uur in het Trefpunt.

Het Trefpunt is met de vele activiteiten een druk bezocht wijkpunt en de organisatie hoopt er met hulp van vrijwilligers weer iets extra’s aan toe te voegen.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 maart, 2013 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on NLdoet in het Trefpunt de Meent

Reageren is niet toegestaan.