Open Coffee Groesbeek 2013

Vanaf maart 2013 wordt de organisatie van Open Coffee (OC) Groesbeek verzorgt door de organisatoren van Open Coffee Ubbergen. De oorspronkelijke organisatoren hebben aangegeven dat ze te druk zijn om de huidige Open Coffee Groesbeek gaande te houden.


Wijngaard De Plack. Locatie voor OC Groesbeek.

De organisatie van OC Ubbergen voelt zich vereerd dat Remi van Bergen, Erwin van Rens en Arjan Bouckaert aan hen heeft gedacht. “Wij gaan er alles aan doen om Open Coffee Groesbeek op de kaart te zetten bij ondernemend Groesbeek”, meldt de nieuwe organisatie.

Open Coffee Groesbeek wordt gehouden op Wijngaard de Plack, Ketelstraat 36 in Groesbeek. Dit stukje binnenste buitenland biedt een unieke locatie om maandelijks gezellig en ongedwongen te netwerken. Je kunt bovendien rekenen op een hartelijk ontvangst door de familie Grutters. De Groesbeekse Open Coffee wordt elke 3e donderdag van de maand gehouden van 09:00 uur tot 11:00 uur.

De eerstvolgende editie is op donderdag 21 maart. Voor de communicatie maakt OC Ubbergen ook gebruik van de LinkedIn groep Groesbeeks Netwerk en de diverse social media. Zie voor meer informatie: www.opencoffeeubbergen.nl

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 maart, 2013 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Open Coffee Groesbeek 2013

Reageren is niet toegestaan.