Open Dag in bibliotheek Groesbeek

Op zondag 17 maart zet Bibliotheek Groesbeek haar deuren wijd open van 12.00 uur – 15.30 uur voor alle belangstellenden.

Een mooie gelegenheid om weer eens binnen te lopen en te genieten van deze mooie voorziening in het centrum van ons dorp. Gestart wordt met een extra boekenverkoop waarbij honderden boeken worden verkocht voor een klein prijsje. Op deze dag worden geen films of cd’s verkocht!

Voor de kinderen zal Geronimo Stilton de bieb met een bezoek vereren van 13.00 – 15.00 uur. Kinderen kunnen met hem op de foto of hun boeken laten signeren en voor de winnaars van de kleurwedstrijd deelt hij om 14.00 uur de prijsjes uit. Om mee te doen aan de kleurwedstrijd kun je een kleurplaat ophalen in de bibliotheek.

Daarnaast is er de hele dag gratis koffie en thee en gezellige levende muziek. De medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden of een rondleiding te geven. U bent van harte welkom!

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 maart, 2013 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Open Dag in bibliotheek Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.