Tweede deel van Maddogs Metalfest in Groesbeek

Zaterdag 23 maart vindt in OJC Maddogs te Groesbeek de tweede editie van Maddogs Metalfest plaats. Tijdens dit kleinschalige festival speelt er wederom een mix van gevestigde namen en aanstormend talent uit het extreme metal genre. Headliner deze avond is het Belgische Leng Tch’e.


Leng Tch’e speelt op 23 maart in Groesbeek. Foto en rechten: Piet Goethals.

Leng Tch’e werd in 2001 opgericht door leden van onder andere Aborted. Bands als Nasum en Regurgitate zijn grote voorbeelden voor deze Belgen, en door daar invloeden van stoner, rock en hardcore aan toe te voegen heeft de band een geheel eigen geluid ontwikkeld, ook wel bekend als ‘Razorgrind’. Leng Tch’e is wereldwijd een veelgeboekte band die altijd het uiterste uit zichzelf én publiek weet te halen.

Het Groningse Suffering Quota is opgericht in 2009 en combineert grindcore, hardcore, death metal en zelfs wat punk. Ze deelden het podium met onder andere Napalm Death en Fuck the Facts en stonden tevens op Bloodshed Fest.

Voor Purest of Pain gaat alles de laatste tijd in een stroomversnelling. Deze veelgeboekte band was al voorprogramma van All Shall Perish, Incantation, Suicide Silence, Unearth, en vele anderen. Ze vullen hun melodische death metal aan met invloeden uit de black- en thrash metal en de –core genres en weten met de fanatieke optredens overal hoge ogen te gooien.

Voor thrash metal ben je bij Tribal Spirits aan het goede adres. Deze Harderwijkse band, staat garant voor uiterst headbangbare nummers. Opener van de avond is het Nijmeegse Obeah. Old-school death metal voor de fans van Obituary, Death en Bolt Thrower, compleet met nieuwe zanger.

De zaal opent om 18.30 uur, en om 19.00 uur start de eerste band. Jongeren van 21 jaar en jonger betalen € 4,50 entree, mensen ouder dan 21 jaar € 6,-. Kaarten zijn te koop op www.ojcmaddogs.nl

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 maart, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
buurman

heb de oor dopjes klaar liggen

metalfan

veul plezier allen die gaan.
ja hier kan ik wel warm voor lopen.
maar zoals altijd ieder zijn eigen smaak( zie andere posting)

wpDiscuz