Rocknight 2013 in De LiNDE

Op vrijdag 15 maart heeft voor de tweede keer vindt een Rocknight in De LiNDE plaats. Het evenement werd in 2012 werd zo enthousiast ontvangen door het publiek dat er genoeg animo was een tweede te organiseren. Er zullen vier bands acte de présènce geven.

Porcupine Treebute (Groesbeek)

Het Engelse Porcupine Tree is één van de populairste progressieve rockbands van dit moment, met vooral in Nederland veel fans. Logisch dat er een tribute-versie van deze band is ontstaan. Logisch is ook dat deze tribute uit het broeinest van Pink Noise te voorschijn komt. Zware gitaren worden er beloofd, diepe bass, strakke drums. Het belooft wat. Een mooie opening.

Blow the Base (Overasselt)

11- koppige coverband met een 4-koppige blazerssectie. Soul, funk, rock. Puur knallen in elk geval. Al 20 jaar in de wijde omtrek te bewonderen. Horen blazers op een rocknight ? Ja zeker, als je ze maar verpakt in stevige muziek.

VanTreen (Groesbeek)

Een jaartje langer hebben de zware jongens van VanTreen mogen rijpen. Het Groesbeekse debuut vond vorig jaar plaats tijdens de rocknight. Iedereen was het er ook over eens. ‘Dit gaat wat worden’. VanTreen is opgezet rond gitarist Gerry van Trien (what’s in a name) en bestaat voor de rest uit louter ervaren muzikanten. Als je de muziek te hard vindt, ben je te oud, staat op de site. De beuk gaat erin.

Laika (Groesbeek)

Organisatoren van deze avond. Altijd goed voor dampende en beukende nummers. Altijd divers, pakkend en verrassend repetoire. Ook vanavond. Laika heeft een verrassing op het podium beloofd. Speciale gasten ? Kruisbestuivingen? We gaan het zien bij de Linde.

Informatie

Vrijdag 15 maart
Aanvang : 22.00 uur
Zaal open: 21.00 uur
Entree : € 7,-
De Linde Groesbeek, Cranenburgsestraat 33 6561 AM Groesbeek

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 maart, 2013 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Rocknight 2013 in De LiNDE

Reageren is niet toegestaan.