[Foto’s] Uitbreiding skatebaan Zuidmolen

De nieuwe, extra, skatebaan in Groesbeek is in gebruik genomen.


Nieuwe skatetoestellen bij de Groesbeekse skatebaan. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl.

Al sinds eind 2011 ligt er een verzoek om de skatebaan bij de Zuidmolen uit te breiden vanwege het toegenomen gebruik door de jeugd. De raad heeft daarvoor € 15.000 beschikbaar gesteld. De uitbreiding met asfalt en skatetoestellen kostte echter € 50.000. Door acties en fondswerving hebben
de jongeren met steun van SWG zelf € 10.000 binnengehaald. De overige 25.000,- is tijdens de begrotingsdebatten in november beschikbaar gesteld.


Met dank aan Piet Spanjers voor de foto’s!

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 maart, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Schandalig

Volgens mij is deze hype allang weer uit de lucht! Deze plek is louter een extra hangplek voor de jeugd! Overal liggen de blikken energiedrank en chipszakken. Laat de gemeente haar geld in andere speeltuinen steken! Waar jonge kinderen altijd terug blijven komen! Speeltuinen zijn niet aan een bepaalde hype onderheven. Geef de jeugd de toekomst, maar geef ze niet nog een hangplek erbij!

moeder

misschien leuk om extra parkeerplekken aan te leggen..en wat hokken te plaatsen waar evt dealers gewoon hun winkel kunnen openen .Kunnen ze misschien wel genomineerd worden tot modernste en grootste hangplek in Nederland! En een hangplek wie zelfs hulp en subsidie van gemeente krijgen om problemen in stand te houden! Uniek !

de.nachtboswachter

toon meer respect daar kom je verder mee.wij deden vroeger ook alles wat verboden was en scheer niet alles over een kam.

wpDiscuz