40 jaar ‘t Vossenhol: vossen wachten af

Dinsdag 19 maart bestaat ’t Vossenhol 40 jaar, maar valt er wel iets te vieren..?


Het Vossenbeeld met de verlaten school op de achtergrond. Rechtenvrije foto.

Het is nog steeds de vraag of de vosjes aan de Van Ruysdaelweg een beloofd nieuw gebouw bij zich zullen krijgen. Een grote meerderheid van de ouders verlangt dat wel na eerdere definitieve toezeggingen. Zij leggen zich niet neer bij een mogelijke verhuizing van de school naar cultureel centrum De Mallemolen. Uiterlijk 1 juli neemt de gemeenteraad een besluit over de bouwlocatie want dan moet er snel gebouwd of verbouwd worden. Het schoolbestuur eist dat in augustus 2014 alle kinderen in de nieuwe huisvesting zitten.

Er zijn van vele kanten grote twijfels over de haalbaarheid van de verhuizing naar De Mallemolen, want ook het bestuur en management van de bibliotheek spelen wat betreft het cultureel centrum een belangrijke rol in het proces.

Raadsvragen CDA over Vossenhol (04-03-2013)
Rapport Mallemolen, The Next
Praat mee: Facebookaccount actiegroep

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 maart, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de.nachtboswachter

gewoon bouwen.en geen gezeik meer.

Duurt wel erg lang voordat ze hier een beslissing hebben gemaakt als er maar geld naar de wijnfeesten moet dat wordt in 5 minuten geregeld wat een gemeenteraad hier zeg

ouder

Die wijnfeesten of dat geld er komt ? ach de gemeente heeft ook toegezegd nieuw te gaan bouwen die motie is ook aangenomen. Maar wat als de inwoners het vertrouwen in de plaatselijke politiek verliest.Raadsleden denk aan uw toekomst.!!!

Sjonnie

Ik heb het niet zo goed gevolgd als andere mensen maar misschien moet iemand even een documentje maken met de goede en slechte beslissingen van het huidige college. Met kosten erbij als het kan. Kunnen we voor de verkiezingen nog even teruglezen of de huidige mensen een langere zit verdienen of niet. Ik hoop voor de ouders dat de school op de huidige plek komt!

Schandalig

Als er subsidie neergelegd moet worden, dan weet de raadsleden wel raad! Als het echter gaat over de toekomst van onze kinderen en het nakomen van gemaakte afspraken geven ze niet thuis! Schandalig, hoe men in Groesbeek omgaat met de eigen inwoners! Bestaat er een mogelijkheid om als burger een motie van wantrouwen in te dienen?

De plaatselijke politiek hecht geen waarde aan onze kinderen, als zij maar luxe wijn krijgen en decadent kunnen dineren.

winnaar
Het vossenhol Waar is daar nog van waar de beloftes die de Gemeente heeft gemaakt (niet dus) Maar loop ik in Groesbeek achter bij ringel /bats enz Zie ik daar en heel boel leegstand van school de SIEPE raar he . Hoe zo verkwanseling van gemeenschap geld . Daar kunnen de vossjes mooi weer tot hun recht kommen want daar staat en heel school leeg nieuwbouw nog wel . Dat sommige ouders zich zorgen maken kan best voor stellen als ze kwartier eerder op moeten om kroost na school te brengen . Mijn mening is gewoon geen nieuwe bouw zie… Lees meer »
wpDiscuz