[Update/Foto’s] Naam voorzieningenhart: Op de Heuvel

De drie optionele namen voor het voorzieningenhart zijn bekend!


En nog 260 anderen kozen voor “Op de Heuvel”. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl.

Uit de brainstormsessie die bewoners en professionals samen gedaan hebben, zijn de volgende drie namen gekomen:

• Koekeleklef
• Op de heuvel
• De 8ste heuvel

Welke naam is jouw favoriet? Laat het weten! Je kunt vanaf 7 maart online stemmen via Facebook (klik) en in De Baon of in de Gerardus Majellaschool/Sionsheuvel. Tijdens de feestelijke start van het voorzieningenhart op donderdag 21 maart wordt de uitslag van de stemronde bekendgemaakt. Dan weten we dus de definitieve naam van het voorzieningenhart!

Op dit moment heeft Op de Heuvel een ruime meerderheid van de stemmen. Er is via Facebook al 114 keer gestemd en 70 (61,4%) stemmen gaan naar eerdergenoemde naam. De overige stemmen gaan voor een groot deel naar Koekeleklef. Hoe het stemmen op de overige locaties verloopt is bij de redactie niet bekend.


Schets voorzieningenhart Op de Heuvel. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl.

Start bouw voorzieningenhart Stekkenberg

Op 21 maart 2013 is de feestelijke start van de bouw van het Voorzieningenhart Groesbeek-Noord. De gemeente nodigt u van harte uit om dit moment met haar te vieren onder het genot van een hapje en drankje.

Waar? Op de bouwplaats hoek Ericastraat / Bremstraat (Groesbeek)
Wanneer? Donderdag 21 maart 2013
Hoe laat? 18.00 tot 20.00 uur

Update 21-03-2013, 21:30 uur:
De naam van het nieuwe voorzieningenhart is bekend. Het is, zoals verwacht na de resultaten van de online poll, “Op de Heuvel” geworden. Met 261 stemmen was die naam de absolute winnaar. Koekeleklef kreeg 122 stemmen en De 8ste Heuvel slechts 30.


Foto’s: Piet Spanjers!

Bron: Stekkenberg.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 maart, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
www.hanspeters.eu
Over de naamgeving heb ik het hier al vaker gehad. Dit zijn naar mijn idee niet al te doordachte namen. Ze hadden beter dat geld uitgegeven voor dat bureau,op zak kunnen houden. Ik ga echt niet stemmen op een van deze 3 namen. Ik wil de bezoekers wel voorzien van informatie. Beste bezoeker hou er rekening mee dat de Bremstraat vanaf de Heidebloemstraat er een flink stuk uit ligt, hier zijn ze al een paar weken aan bezig. Verder gaat het hier om de eerste steenlegging en niet om een opening, tenzij er een deur is gehangen in een bult… Lees meer »
de.nachtboswachter

WIE LEGT DIE STEEN.

www.hanspeters.eu

@Nachtboswachter, interessanter zou zijn waarin? In een bak met moddder, in het luchtledige?

henk

waarom niet gewoon sionsheuvel, naar de school die er gestaan heeft. Zuster de heij, die half groesbeek heeft laten bevallen, En wat vind je van Toon de Sik`s plein.
ipv een straat naam; van Gils hart.

Heimandje

Henk,er is nog iemand die de andere helft van Groesbeek heeft laten bevallen ,en die heette JAN.

bruukse

heimandje, die heeft ze niet laten bevallen
maar gezorgd dat zuster de Heij genoeg werk had

stekkenberger

Gewoon sionsheuvel zoals het altijd geheten heeft .De koekeleklef die hebben we al.En die twee andere namen slaan nergens op. Henk ,dat kun je niet maken ,dan moet je Hakke de sik er ook bij betrekken.

Henny

Inderdaad gewoon Sionsheuvel,lijkt mij ook de mooiste naam hiervoor.

www.hanspeters.eu

Ik ben er gisteren geweest er was een hapje en een drankje. Op zich wel gezellig om even met de buurtbewoners te kletsen.Ik heb geen eerste steen gezien, wel een aantal wethouders en twee aannemers. Dat er dan voor deze naam gekozen is begrijp ik, het is in ieder geval de minst slechte. Hoewel er al het landgoed de Heuvel bestaat. Dat er niet voor sionsheuvel gekozen is, zal waarschijnlijk te maken hebben met de fusie van twee scholen. Dat er voor een Hollandse naam gekozen is, waarschijnlijk ook.

de.nachtboswachter

hans die wet houders kwamen meschien voor een voorschotje

wpDiscuz