Koffie mèt… de apotheker

Als mantelzorger sta je voor een taak die je overkomt. Dat is niet altijd gemakkelijk, op de eerste plaats omdat je iemand niet in de steek wilt laten. Je wordt meestal onverwacht mantelzorger, omdat de nabije persoon wat overkomt met ziekte of een beperking. Het lijkt vanzelfsprekend om dan zorg te verlenen. Het is als mantelzorger fijn om dan ook op de hoogte gehouden te worden. Ook rond het thema medicijngebruik of hulpmiddelen die via de apotheker te verkrijgen zijn.

Waarom krijg ik medicijnen van een ander merk? Kunnen medicijnen ook aan huis worden gebracht? Kan ik verschillende recepten die op verschillende tijden op raken toch allemaal tegelijk bijbestellen? Wat zijn de gevaren van medicijnen en kan ik er ook ziek van worden?

Dit soort vragen kunt u stellen in dit koffieuurtje. U kunt ook gewoon komen luisteren!

Wilt u een kopje koffie komen drinken met de apotheker? We zien u graag op woensdagmiddag 27 maart, om 14.00u in het café van de Mallemolen, Kloosterstraat 11 te Groesbeek. De toegang en het kopje koffie zijn gratis.

Het koffieuurtje is om 15.00u afgelopen.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 maart, 2013 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Koffie mèt… de apotheker

Reageren is niet toegestaan.