Natuurkampeerterrein Groesbeek is weer open

De lente is weer begonnen en dus is natuurkampeerterrein Groesbeek vanaf vandaag (5 april) weer open! Staatsbosbeheer start het kampeerseizoen met een knaller: in het weekend van 12 tot 15 april 2013 kun je een heel weekend kamperen voor €7,50 . Waar kun je beter de lente begroeten dan middenin de natuur, wakker worden van de vogels die fluiten en de vroege lentegeuren in de lucht hangen.

Van vrijdag 12 tot 15 april kun je Kamperen tot je Groen ziet! Dit betekent dat je voor €7,50 een heel weekend op alle natuurkampterreinen van Staatsbosbeheer mag kamperen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is reserveren, je spullen pakken en gaan. Om ervoor te zorgen dat iedereen een plekje heeft en plekjes niet leeg blijven is reserveren voor dit weekend noodzakelijk. De €7,50 krijg je in de vorm van korting terug bij de eerstvolgende boeking in 2013. Vanaf 1 april is de deur weer open. Het zomerseizoen eindigt op 1 november.

Van puur tot comfortabel

Bij Staatsbosbeheer kun je op veel verschillende soorten en maten terreinen kamperen. Houd je van eenvoudig en natuurlijk? Kies dan een van de puur kampeerterreinen zoals het natuurkampeerterrein in Groesbeek . Puur kamperen staat helemaal in het teken van kleinschaligheid en passende eenvoud. Wil je wat meer comfort? Ga dan bijvoorbeeld naar de Kijl in Drenthe of De Vlagberg in Noord-Brabant, waar je onder andere privésanitair kunt huren. Zin in het echte avontuur? Zoek dan een plek uit voor vrij kamperen; gratis overnachten op niets meer dan een open plek in het bos. Voor de echte wildernisliefhebbers. Waar deze plekken liggen vind je op www.staatsbosbeheer.nl

Nieuw dit jaar is een speciale rondreis door Nederland. Met een Vintage Volkswagen T2 camper kun je een samengestelde rondreis maken die door verschillende landschappen leidt. Slingerend over weggetjes ontdek je prachtige bos- en heidegebieden. Parkeer de bus en trek de gebieden in om te genieten van de rust en natuur. De Vintage Roadtrip gaat ook langs het terrein in Groesbeek.

Reserveren

De natuurkampeerterreinen van Staatsbosbeheer zijn bekend vanwege het ‘op de bonnefooi’ overnachten, aanwaaien wanneer je zin hebt zonder reservering. Sinds vorig jaar biedt Staatsbosbeheer, op veler verzoek, de service van reserveren. Dat kan via de website van Staatsbosbeheer. Meer weten over Kamperen tot je Groen ziet via http://www.staatsbosbeheer.nl/kamperentotjegroenziet.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 april, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de.nachtboswachter

VAN HARTE GEFELICITEERT MAAR VIND HET TE KOUDT OM IN EEN TENT TE SLAPEN .LIG LIEVER IN EIGEN BEDT.SORRY FOUTJE.

Henk

idd. koud, gefeliciteerd, en gewoon in bed. sorry hoor maar dat is toch wel basis ABN.

Maar ik begrijp en anderen ook wat je bedoeld. Moet er niet aan denken om in een tentje of iets anders nu te slapen. brrrrrrrr.

wpDiscuz