Rowwen Hèze bij jubileumfeesten Fanfare Wilhelmina

Fanfare Wilhelmina viert dit jaar haar 115-jarig bestaan. En dat betekent dat er tal van festiviteiten op het programma staan, waaronder een optreden van Rowwen Hèze.

logo_115_jaar_Wilhelmina_DG1

Programma

Het hoogtepunt van de jubileumfeesten is begin juni. Van 6 tot en met 9 juni vindt er in het centrum van Groesbeek een gezellige voorjaarskermis plaats. Daarnaast zijn er dat weekend verschillende optredens, waaronder publiekstrekker Rowwen Hèze op vrijdagavond 7 juni en het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht op 8 juni. De fanfare zelf brengt op zondag 9 juni tijdens een fraai Jubileumconcert het beste van de afgelopen jaren ten gehore.

Rowwen Hèze

Vrijdag 7 juni 2013 komt Rowwen Hèze naar Groesbeek. Het optreden, met Laika als voorprogramma, is in Sporthal Heuvelland en kaarten kosten in de voorverkoop 17,50. Aan de kassa kosten de kaarten 20,-.

Kaarten zijn op onderstaande adressen te krijgen:
– SPAR Willemsen, Milsbeek
– Plusmarkt Voet Mook / Winkelcentrum Komook, Mook
– Bruna, Groesbeek
– Sporthal Heuvelland, Groesbeek
– Cafe Hopmans, Groesbeek

Voorzitter trots op Wilhelmina

Voorzitter Miel Franssen is trots op ‘zijn’ vereniging en de overvolle agenda. “Menig vereniging zou 115 jaar niet bijzonder genoeg vinden om groots feest te vieren. Wij wel. Onze vereniging zit diep geworteld in de Groesbeekse samenleving en we zijn graag actief. Een speciale commissie is al maanden in de weer om er een onvergetelijk weekend van te maken”, aldus Franssen.

De kaartverkoop is inmiddels gestart, meer informatie is te vinden op de website van de fanfare: www.fanfarewilhelminagroesbeek.nl

Fanfare Wilhelmina poster 115 jaar (.PDF-bestand).

Volg Fanfare Wilhelmina ook op Twitter: @FanWilhelmina

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 mei, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de.nachtboswachter

115 jaar bestaan gefeliciteerd

willie liebers

de kroon op het werk gefeliciteerd

wpDiscuz