[WIN!] Groesbeekse Oktoberfeesten 2013

In het weekend van 27, 28 en 29 september vindt er voor de eerste keer in cultureel centrum De Mallemolen “De Groesbeekse Oktoberfeesten” plaats! De kaarten (max. 500) zijn sinds april verkrijgbaar. DeGroesbeek.nl mag 8 kaarten voor dit feest verloten!

Oktoberfeesten_Groesbeek_2013_logo_DG1

Voorverkoop

De dagkaartjes kosten in de voorverkoop € 10,- per stuk, aan de kassa € 12,50 per stuk. Op de zondag is de toegang gratis. Een passe-partout (vrijdag en zaterdag) kost € 17,50. Kaarten zijn verkrijgbaar bij De Mallemolen, Bruna Groesbeek en Plantage Malden. Voor groepen en bedrijven is een “stammtisch” vóóraf reserveren mogelijk.

Win kaarten voor de Groesbeekse Oktoberfeesten!

DeGroesbeek.nl mag van de organisatie acht kaarten (à € 10,-) voor dit evenement verloten! Het gaat om 2×2 kaarten voor de vrijdag en 2×2 kaarten voor de zaterdag. 4 winnaars dus! Het enige wat je moet doen om in aanmerking te komen voor de kaarten is een mailtje, met als onderwerp Groesbeekse Oktoberfeesten, naar [email protected] sturen met de volgende gegevens:

– Naam
– Adres
– Geboortedatum. Minimale leeftijd is namelijk 16 jaar!

N.B: De prijsvraag heeft dit voorjaar ook op de site gestaan. Deelnemers die toentertijd hebben gemaild, hoeven niet nogmaals te mailen.

**LAATSTE DAG** Mailen kan tot en met donderdag 19 september 2013. Prijswinnaars worden vrijdag bekend gemaakt!

Groesbeekse_Oktoberfeesten_Flyer_2013
Flyer Oktoberfeesten. Klik op het plaatje voor een groter formaat!

Jetzt geht’s los…

Vrijdag 27 september: Alpen Gaudi Party
De “Alpen Gaudi Party” is een avondvullende Alpenland en Schlagershow met artiesten als Claudia & Peter, Almraketen, Gerhard Fuchs, Robert Kuhn, Pascal Krieger en de Alm Dudler dj’s. Zij nemen u met hun apré ski- en Duitse Schlager muziek mee naar alle uithoeken van Duitsland en Oostenrijk en laten de goede oude tijden van onder meer Slavko, Klostertaler en Marianne & Michael herleven.

Zaterdag 28 september: Stimmung und Spass
Tijdens deze avond gaan alle remmen los en wordt het knallen met onder andere “Almraketen” (hét succes van verleden jaar tijdens de Nederlandse Wijnfeesten in De Mallemolen) afgewisseld door onze eigen Groesbeekse “Muziek Express” en een “special act”. Gezellige avond met viel stimmung und spass!

Zondag 29 september: Frühshoppen
Op zondag betreed de Limburgse groep “Tirol Sound” het podium, samen met de “Muziek Express” en enkele lokale optredens sluiten zij de 1e editie van “De Groesbeekse Oktoberfeesten” af! De toegang deze middag is gratis!

“Lederhoses en dirndls zijn niet verplicht maar wel sfeerverhogend”

Kortingscoupon voor kleding

Voor meer informatie kijkt u op de nieuwe website: www.oktoberfeestengroesbeek.nl. De personen die geheel in stijl aanwezig willen zijn op de Oktoberfeesten kunnen terecht op www.oktoberfestwinkel.nl. Met de kortingscode “groesbeekseoktoberfeesten” krijgt u bij aankoop van een artikel een Zeppelhoed (40cm) cadeau.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 september, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 23 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
denachtboswachter

leuk voorstel van de groesbeek nl

De Kuier

Bij Achilles is het nu gratis entree! Proost

hendrikje

De Kuier
Gratis bij Achilles nou echt niet ahahahahah
Maak Kampioenen zijn het zeker van Harte
En willen ze echt feesten dan moeten ze kaartje bestellen voor stam tafel bij de Oktoberfeesten

Hans

Iedereen z’n feestje maar al kreeg ik er geld bij mij niet gezien.
Dit soort feestjes in een tent of zaal oke , maar in een Cultureel centrum vindt ik absurd . Plat amusement en gezuip . Typisch Groesbeek maar weer

wijntje

Och hans toch

ieder zijn feestje of in Cultureel centrum feest is met bier
en gezelligheid.
Of je gaat en dorpsstraat afsluiten om daar met glaswijn te kunnen pronken
Dus hans weet niet waar ji verschil in ziet
Kortom ieder zijn feestje en ieder veel succ6

Hans

Klopt precies wat ik schreef “ieder z’n feestje”.
En over het wijnfeest heb ik ook wel mijn mening.
Maar daar reageerde ik nu niet op en wil beide niet gaan vergelijken wordt al genoeg gedaan.

piet

Het ene feestje met veel subsidie
En het andere in eigen beheer
Proost
Met wijn of bier
En hopelijk veel vertier

Kruimeltje

Piet, beide feestjes krijgen subsidie. Het wijnfeest direct en het bier feest indirect.
Ik gun ieder zijn plezier, dus proost!

ene bruukse

Kruimeltje je hoort weer klokken luiden maar weet niet waar de klepel hangt de mallmolen huurt en krijgt geen subsidi er zijn wel verenigingen die subsidi krijgen wie daar activiteiten houden dat is even wel iets andersen als je het niet geloofd bel je toch even naar de mallemolen en vraag je naar Huub Arend maar of hij je vraag beantwoord?????
Ik hoop dat de mallemolen goede zaken maakt met de oktoberfeesten al is het in september.

Hans

Zo’n bierfeest hoort gewoon niet in een in een cultureel centrum

karin

jee wat arrogant hans.. je kunt ook gewoon zeggen dat het jouw feest niet is maar zo zet je iedereen die zoiets wel leuk vindt meteen weg als idiote zuipers…

Hans

Ik schreef al eerder ieder zijn feestje het gaat mij alleen om de locatie . Voor de rest veel plezier iedereen .
Het is absoluut niet arrogant bedoeld maar kan mij soms wat storen aan het o zo magere en eenzijdige culturele aanbod in Groesbeek.

Kruimeltje

Ene Bruukse, de mallemolen krijgt indirect een financiële bijdrage. Als de mallemolen een ‘regulier’ bedrijf zou zijn, had je gelijk.
Ik gun ieder zijn deel. Ook de Mallemolen.
Misschien is het tip om de stukken van de gemeente eens te lezen. Dan zul je zien wie de klok heeft horen luiden en ook de klepel weet te vinden.
Zonder een financiële bijdrage van de gemeente heeft de Mallemolen geen bestaansrecht. Dat mag ook en daar is niks mis mee. Ik bedoel slechts dat je de situatie wel in perspectief moet plaatsen.

Kruimeltje

Ene Bruukse, Huub is niet meer de uitbater. Zijn zoon Martijn heeft het overgenomen. Over klok en klepel gesproken!

De gemeente zit aardig met de mallemolen in haar maag. Kost elk jaar een vermogen en de huidige uitbaters krijgen het al jaren niet meer aan het draaien. Begin haren 90 werd er al onderzoek gedaan hoe het pand rendabel gemaakt kon worden. Elk jaar moet er een bak met geld naar toe. Bezettingsgraad 37% wilde ze verhogen met verhuur en verbouw voor het Vossenhol. Dat hierop de weerstand hoog was is uitgebreid besproken. Dat er nu alles wordt aangegrepen om enigzins een rendabele centrum te krijgen is te begrijpen. Dat je notabene met subsidie gelden van de gemeente in… Lees meer »

en het is nog niet eens oktober……had dus ook wel een weekje later gekund ipv in het weekend van de wijnfeesten…

de nachtboswachter

OPA misschien dacht men er vroeger ook beter over naar.nu neemt men te snel een beslissing en het geld dat binnen komt maar als alles er af is.gaat men naar denken.maar ik hoop dat ze een goede omzet hebben.ik hoorden van middag in het bos ook.we gaan mooi naar de kermis in de MILSBEEK.

Ei -Kel

oktoberfeesten in september
daar is over nagedacht ???????

Treffersfan

De echte Oktoberfeesten in Munchen beginnen ook in september en eindigen in oktober. Daar is dus over nagedacht!!!!!!!

@Treffersfan: alleen eindigen deze oktoberfeesten al in september ….

wpDiscuz