Uitnodiging aanplanting Koningslinde

Graag nodigt de gemeente kinderen uit om zaterdag 27 april om 10:00 uur aanwezig te zijn bij de aanplanting van een koningslinde in het plantsoen aan de Mooksebaan (hoek Mooksebaan-Herwendaalsehoek). De koningslinde wordt ter gelegenheid van de kroning van prins Willem-Alexander tot Koning der Nederlanden in aanwezigheid van wethouder T. Giesbers geplant.

Als je er bij wilt zijn, is het de bedoeling dat je verkleed komt als prins of prinses. Ook je ouder(s) zijn uiteraard van harte welkom. Men gaat er een mooi feestje van maken met een drankje en hapje voor iedereen.

Als blijk van waardering voor je komst naar deze feestelijke bijeenkomst wacht je bovendien een mooie herinnering!

Aanmelden

Lijkt het je leuk om bij deze feestelijke happening aanwezig te zijn, meld je dan vóór 12 april aan door een e-mail te sturen aan [email protected] of een briefje in te leveren bij het gemeentehuis.

Vermeld daarbij het volgende:

Ik ……………….. (naam) kom graag als prins/prinses naar het planten van de koningslinde aan de Mooksebaan op zaterdag, 27 april a.s.

Bron: Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 april, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de.nachtboswachter

doe dan gelijk ook het van gilsplein.

www.hanspeters.eu

Ik vind het een goed idee en zal naar alle waarschijnlijkheid aanwezig zijn. Beste Nachtboswachter dat van Gilsplein, dat is er toch al we noemen het plein aan de Spoorlaan, waar eenmaal in de week de markt wordt gehouden, heel simpel het van Gilsplein. Hiervoor hoeft er toch niet direct een bordje geplaatst te zijn. Alleen op deze manier en als we dat met z’n allen doen, komt dat bord er vanzelf.

de.nachtboswachter

alexander zou ook komen heb ik vernomen uit betrouwbaren bronnen moeten ze het centrum file vrij houden.en schoon maken met glorix hygienische reiniging.

wpDiscuz