[Update] Betaald parkeren in het dorp?

Een dag na de ondertekening van de overeenkomst betreffende de te bouwen parkeergarage in het centrum, wil de gemeente Groesbeek al “geld” zien om in de vakken te parkeren. Althans, als men het onderstaande bord mag geloven.


Ook voor de vakken moet men schijnbaar geld betalen….. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl

Wat het parkeertarief is, is nog niet bekend. Het is ook nog niet duidelijk of deze regel voor het hele dorp “geldt”.

Update 05-04-2013, 14:50 uur
Sommige bezoekers van onze website zijn naar aanleiding van bovenstaand artikel in de veronderstelling dat er daadwerkelijk geld betaald moet worden om in de vakken te parkeren. Wij willen hen middels deze update duidelijk maken dat dit niet het geval is aangezien er ook een parkeerverbod geldt. De update is dan ook gepubliceerd om te voorkomen dat de gemeente onterecht in een negatief daglicht wordt gezet. Er staat een spelfout (geld moet geldt zijn) op het bord en op basis daarvan is dit artikel geschreven.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 april, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 35 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
stom

Fout geschreven of niet? Of moeten wij weer gaan betalen? Dat zou mij ook niks verbazen, hahaha

foekie

dit bord geld alleen voor de weg.dus bij parkeervakken aan de weg niet.echter door dit onderbord mag je niet in de vakken parkeren.wel iemand laten in of uitstappen

Joey

Dan komt er helemaal niemand meer in het dorp als ze het dorp aantrekkelijk willen maken dan doe je dat gewoon gratis

Mensen lezen op het bord staat geld en niet geldt.Foutje bedankt 🙂

Sjonnie

Ach, het geeft wel het niveau van onze gemeente aan.

Sjonnie,ook de reacties zeggen boekdelen.

www.hanspeters.eu

Waar staat de parkeerautomaat?

mike

Zeker een mislukte 1 aprilgrap!!!

H. Janssen

Dit is het niveau van de gemeente groesbeek!

de.nachtboswachter

het wordt nog veel erger allemaal. dit is pas het begin wip toch de grens over.tanken en winkelen loont.op een liter wijn zit in holland 85 cent accijns de duitsers heffen geen accijns op wijn.op de auto brandstoffen 20 tot 25 procent.en nu het betaald parkeren in het centrum van groesbeek.en een nieuwe boa.moet toch allemaal geldt in het laatje brengen.en zelfs een nieuwe naam voor ons dorp.het moet echt niet gekken worden.

de.nachtboswachter

parkeer automaat komt volgens mijn op het van gilsplein te staan.hans want dan hoeven die ambtenaren niet ver te lopen dat hard je zeker moeten weten.met een kaartje binnen kant voorruit ambtenaar in dienst.

Nachtboswachter, ooit was hier nog iemand met de naam wijnboer die zich op deze site altijd als een clown aan het gedragen was. Ik heb hem al een tijd niet gezien maar jij neemt zijn functie goed over. Ik moet vaak lachen om jouw reacties al is het maar om de spelfoutjes. Ben jij soms verantwoordelijk voor de tekst onder dat verkeersbord?

de.nachtboswachter

r.goed teken voor mijn wordt er toch op gelet.je hebt zeker bij mijn in de klas gezeten.werkwoorden.maar wat maakt het uit goed leesbaar schrijven is leuk.wat koop je voor die moeilijke woorden.was de t vergeten.

klant

Als het zo is dat men in de toekomst moet gaan betalen voor het parkeren in ons gezellig groot dorp,dan zie je er geen mens meer,Groesbeek ga zo door,dan komt het helemaal goed,,,,,

rechter

best R
Ieder weet wie de nachtboswachter is
Waarom schuil je achter de R met jou uitspraken .
Laat mensen in hun waarde .
En als ji beter weet schrijf dan je eigen naam er onder dan is je uitspraak ook terecht
Nu hoor je zeggen doe lekker zelf je naam gebruiken ahahahah
Rechters zijn vaak anoniem sterkte er mee r met mensen afkraken

www.hanspeters.eu
Ik heb Piet Spanjers gevraagd, een foto te maken van dat bordt, omdat het me opviel. Eer dit verhaal zijn eigen leven gaat leiden, het gaat om de schrijffout en niet over betaald parkeren. Op het bord staat geld, maar moet toch echt zijn geldt. Ik heb het hier ook al over gehad met een verantwoordelijk ambtenaar. Ik vond het gewoon een leuke woordspeling en een behoorlijke fout. Overigens let aub op dat je er ook echt niet parkeert en leg in de blauwe zone ook echt de blauwe kaart in de auto. Gisteren zag ik ze weer schrijven bij… Lees meer »
jantje.

Groesbeek heeft inderdaad het dorpskarakter al flink ingeleverd, en wat krijgen we er voor terug… een hoog appartementencomplex wat geen hond kan betalen, met onderin winkels waar de vraag maar van is of die ooit vol komen…en degene die opdracht gegeven heeft om die grote bomen bij blokker om te laten zagen mogen ze voor mij ook nog een been afzagen…de groeten allemaal..

de.nachtboswachter

ja jantje natuur vinden ze ook niet meer belangrijk.kijk maar eens rondt in onze bossen.

aan hp

maak je maar ergens anders druk(s) om als dit soort ongein.

stom

Rechter, goed lezen. Ik vind de reactie van r geen afkraken. Hij zegt zelf dat hij vaak om de boswachter moet lachen en zet je eigen naam er dan ook neer in plaats van hier rechter te spelen.

wpDiscuz