[Foto’s] Mooksebaan woensdagnacht helemaal dicht

Van woensdag 10 april 22.00 uur tot donderdag 11 april 06.00 uur wordt de Mooksebaan nog een keer volledig afgesloten vanaf de rotonde Zuidmolen tot en met de kruising Rijlaan-Knapheideweg.


Werkzaamheden bij de Mooksebaan. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl.

Die avond/nacht wordt de asfaltdeklaag gelegd en de markering aangebracht. Al het gemotoriseerde verkeer wordt daarom omgeleid via de omleidingsroute uit fase 1, dat wil zeggen via Mook-Plasmolen-Milsbeek-Breedeweg.

13 april weer helemaal open

Donderdagochtend 11 april vanaf 06.00 uur is de rijbaan tussen Houtlaan en kruising Rijlaan-Knapheideweg weer beschikbaar. Het gedeelte tussen rotonde Zuidmolen en Houtlaan is dan nog afgesloten voor afrondende werkzaamheden aan de fiets- en voetpaden. Op zaterdag 13 april wordt de rijbaan weer volledig opengesteld voor het verkeer.

Middels de berichten die op de gemeentelijke website staan zal DeGroesbeek.nl u op de hoogte houden van het laatste nieuws. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer N. Coppens van de afdeling Openbare Werken van de gemeente Groesbeek, bereikbaar op 024-3996307 of per mail: [email protected]


Wij danken Piet Spanjers voor de foto’s!

Bron: DeGroesbeek.nl, Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 april, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de.nachtboswachter

DE WEERSVERWACHTING IS REDELIJK.OM ASFALT AAN TE LEGGEN.

WIJNBOER

KUNNEN ZE WER HOT REIJE.

gestudeerde

Een rotonde terhoogte van de knapheideweg-mooksebaan-maldesebaan,was denk ik beter geweest

de.nachtboswachter

gestudeerde.ik sta er helemaal achter.je krijgt meer ruimte in de stroming in het verkeer richting centrum.

wpDiscuz