Optreden VanVelzen in Cardo Groesbeek

Op 18 april 2013 komt VanVelzen voor een optreden naar Groesbeek. Hij zal die dag om 20:30 uur in het Cardo Theater te bewonderen zijn!

VanVelzen_Groesbeek_Cardo_DG1
VanVelzen. Rechtenvrije foto.

3FM Award

Na het uitkomen van z’n debuutsingle ‘Baby Get Higher’ eind 2006, wint VanVelzen de 3FM Award voor ‘Beste Nieuwkomer’. En daar blijft het niet bij… Nederland leert hem kennen als enthousiast improviserende pianist in De Wereld Draait Door en wanneer zijn platina debuutalbum ‘Unwind’ uit het niets op nummer 1 binnenkomt en de singles ‘Burn’ en ‘Deep’ beide Alarmschijf worden, bewijst VanVelzen beslist géén eendagsvlieg te zijn.

Grote hits

In de zomer van 2007 speelt hij met zijn band op alle grote festivals van Nederland. Zijn enthousiaste en interactieve live presentatie wordt beloond met een 3FM Award voor ‘Beste Live Act’. Op verzoek van Monique van der Ven schrijft VanVelzen samen met John Ewbank de soundtrack voor de film Zomerhitte. ‘When Summer Ends’ is het resultaat en wordt één van zijn grootste hits. Het staat op het gouden dubbelalbum ‘Take Me In & Hear Me Out’, dat in 2009 verschijnt. Van dat album wordt de single ‘Love Song’ een enorme airplayhit, ‘Take Me In’ Alarmschijf en wordt de song ‘Broken Tonight’ zelfs wereldwijd uitgebracht in de remix van DJ Armin van Buuren.

The Voice en een Gouden Harp

Ook Nederland leert VanVelzen van een andere kant kennen, als de gedreven en oprechte coach in de televisie hit ‘The Voice of Holland’. In 2011 ontvangt VanVelzen een Gouden Harp; een prachtige bekroning op zeven jaar werk. VanVelzen: ‘De Gouden Harp is een oeuvreprijs namens de industrie, maar ik ben eigenlijk pas net lekker op stoom!’. Zelf zegt hij: ‘Live kom ik het best tot mijn recht, ik ben bedoeld om op het podium te staan!’

Informatie optreden

Wie: VanVelzen
Waar: Pluryn, Cardo Theater op het terrein van Werkenrode, Nijmeegsebaan 9, 6561 KE Groesbeek
Wanneer: Donderdag 18 april 2013
Aanvang: 20.30 uur, zaal open vanaf 20.00 uur
Kaarten: € 29,00
Voorstelling: Staconcert

Kaartverkoop

De toegangskaarten (prijzen zijn excl. servicekosten) voor de voorstellingen zijn online te bestellen via www.cardotheater.nl en verkrijgbaar alle Primera vestigingen in Nederland.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 april, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de.nachtboswachter

leuk.

metalfan

mooi maar wel ff uitkijken waar je loopt!

wpDiscuz