Open Coffee Groesbeek 18 april

Inmiddels voor de tweede keer organiseren wij elke 3e donderdag van de maand een interessante netwerkbijeenkomst voor ondernemers, bestuurders, beslissers, vakspecialisten en netwerkers. Ben jij een ondernemer die iets heeft met wonen, leven, werken, ondernemen en/of recreëren in de gemeente Groesbeek (en uiteraard straks in de MUG gemeente, hoe deze dan ook mag gaan heten..), dan val jij zeker binnen de doelgroep!

Het bijzondere (voor ons het meest normale overigens) van de Open Coffee Groesbeek is het feit dat iedereen zonder lidmaatschap, contributie, aanmelding of andere verplichtingen van harte welkom is om te komen netwerken. Alleen de consumpties zijn voor eigen rekening. Soms zijn er partijen die de koffie sponsoren.

Ons credo is “onbekend maakt onbemind”. Immers, als mensen elkaar vaker spreken ontstaan er vanzelf nieuwe contacten, relaties, ideeën, initiatieven en samenwerkingen die nodig zijn om zaken te doen.

Spreekt het bovenstaande je aan, dan nodigen wij je bij deze van harte uit om donderdag 18 april a.s. Open Coffee Groesbeek te bezoeken. Vanaf 9 uur ben je welkom in de bijzondere omgeving van Wijngaard de Plack, Ketelstraat 36 in Groesbeek.

Meer info vind je op onze website www.opencoffeeubbergen.nl (websitenaam is in afwachting van de uiteindelijke naamgeving nieuwe gemeente).

Graag tot ziens!

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 april, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de.nachtboswachter

leuk evenement pak wel een terras kom ik ook met leuke mensen in kontakt.

wpDiscuz