Koffie mèt… de huisartsenpost

Op donderdagmiddag 25 april 2013 om 14.00u kunt u een kopje koffie komen drinken met een medewerker van de huisartsenpost. Zij zal ingaan op uw vragen.

Als mantelzorger sta je voor een taak die je overkomt. Dat is niet altijd gemakkelijk, op de eerste plaats omdat je iemand niet in de steek wilt laten. Je wordt meestal onverwacht mantelzorger, omdat de nabije persoon wat overkomt met ziekte of een beperking. Het lijkt vanzelfsprekend om dan zorg te verlenen. Het is als mantelzorger fijn om dan ook op de hoogte gehouden te worden. Er zijn onder mantelzorgers vragen die te maken hebben met de huisartsenpost.

Iedereen krijgt meestal onverwacht te maken met de huisartsenpost bij het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. Als je belt krijg je een assistente aan de lijn, die gaat beslissen of je kunt komen of niet. Waarom gebeurt dat zo? U wilt misschien zelf beslissen of u komt. U belt toch niet voor niets! Wat is het verschil met de spoedeisende hulp. Kan ik daar ook terecht als gewone apotheek na sluitingsuren? Zo zijn er nog veel meer vragen te bedenken. Dit soort vragen kunt u stellen in dit koffieuurtje. U kunt ook gewoon komen luisteren! Na deze bijeenkomst bent u meer voorbereid, mocht u de huisartsenpost nodig hebben. Een medewerker van de huisartsenpost met de nodige ervaring zal wat vertellen en graag uw vragen beantwoorden.

Wilt u een kopje koffie komen drinken met een medewerker van de huisartsenpost? We zien u graag op donderdagmiddag 25 april, om 14.00u in het café van de Mallemolen, Kloosterstraat 11 te Groesbeek. De toegang en het kopje koffie zijn gratis. Het koffieuurtje is om 15.00u afgelopen.

Koffie mèt… is een initiatief van steunpunt mantelzorg Groesbeek en wordt maandelijks georganiseerd met steeds wisselende gasten.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 april, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
WIJNBOER

goed initiatief mantelzorg groesbeek

wpDiscuz