Tour du Jour (RTL) organiseert wielertoer in Groesbeek

logo_tourdujour
Komende zomer komt RTL met een eigen “Tour du Jour Toertocht”. De toertocht is onderdeel van het wielerprogramma “Tour du Jour”, dat dagelijks tijdens de Tour de France uitzendt.

De Tour du Jour Toertocht bestaat uit een aantal toertochten door Nederland, waarvan de eerste op 16 juni in het “Rijk van Nijmegen” gehouden zal worden. De start en finish zijn bij De Linde in Groesbeek. De Linde zal ook zorgdragen verschillende faciliteiten rondom de toertocht, waaronder kleedkamers en douches en een hapje en drankje voor de businessteams. “Deze toertocht is een uitdaging voor alle wielerliefhebbers en voert je langs de mooiste locatie en over de pittige Zeven Heuvelenweg.”, aldus de Tour du Jour organisatie.

Bij de RTL Tour du Jour toertochten kan gekozen worden uit 3 afstanden; 65 km, 110 km en 160 km. Naast individuele rijders kunnen ook businessteams meedoen met een team van maximaal 8 personen. Hiervoor krijgt u behalve toegang tot de toertocht ook een heerlijke pastamaaltijd en een drankje na het volbrengen van de tocht. Binnen het team kan elke fietser zelf de afstand bepalen.

MySports verzorgt de tijdregistratie en de uitgebreide foto- en videoservice, waardoor iedere deelnemer zowel zijn finishtijd als een foto- en videoverslag kan downloaden. RTL en Shimano hebben overeenstemming bereikt over een samenwerking voor de Tour du Jour toertochten. Tijdens de tocht zal Shimano op meerdere plaatsen langs het parcours technische assistentie verlenen aan de deelnemers.

Wil je je aanmelden voor deze toertocht? Kijk dan op Tour du Jour.Tags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 juni, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
ENE BRUUKSE

BESTE GEMEENTE GROESBEEK:Hier weer een heel mooi voorbeeld tour de your strart en finish in groesbeek met zijn zevenheuvelen uitgezonden door rtl keereweerTje en karnuiten wakker worden knijp jezelf of je niet aan het dromen bent dit kan toch niet zo zijn dat het straks berg en dal heet. Wij als groesbeek hebben al heel veel geschiedenis geschreven,komt dit er gelukkig ook weer bij. Groesbeek is een handelsnaam hiermee word geld verdient gemeente groesbeek gooi je eigen ruiten niet in.

klaas

goed bezig ene bruukse

de.nachtboswachter

zevenheuvelenloop nu groter dan new york waar praten we over groesbeek

gijs

Volledig mee eens ene bruukse!!

willem

De organisatie van Tour du Jour heeft het zelf over de toertocht ‘Rijk van Nijmegen’. Dan weet iedereen in Nederland waar de gebeurtenis plaats gaat vinden.

ENE BRUUKSE
Ik ben het met je eens willem Maar ik heb gisteren de reclame van de tour op rtl 7 gezien de naam van groesbeek komt er in voor. Wat ik bedoel is als de gemeente naam van groesbeek in 2015 veranderd in gemeente berg en dal neemt de media klakeloos over toertocht rijk van Nijmegen GEMEENTE BERG EN DAL START EN FINISH IN BERG EN DAL BIJ DE LINDE. Zet mijn vraagtekens erbij of er dan nog over groesbeek gesproken word. we zullen zien. Wat er me verder opvald is dat de middestand in groesbeek zich er volgens mij niet… Lees meer »
WIJNBOER

now weet ik warum die zandheuvels in terp liggen dar is zeker vur de tour du jour.

Ab van der Wagen

Waarom is het starttarief zo verschrikkelijk hoog? Bij andere tourtochten is dit €3-€5. Hier n.b €30! Wat is de reden? Dit houdt mij tegen om mee te doen.

Ed Labordus

Ik had het idee om me aan te melden daar ik veelvuldig de zevenheuvelen loop heb gedaan en de omgeving me erg aan spreekt, ik ben het met Ab eens dat de kosten wel erg hoog zijn wat mij besloten heeft om niet mee te doen. Een voorbeeld voor de Ride for the Roses betaal je als individuele deelnemer €25,00 waar alle kosten worden afgedragen aan het KWF

wpDiscuz