ROCK 2da BONE VI met Dead Man’s Curse in Maddogs

Zaterdag 20 april organiseert OJC Maddogs in Groesbeek de zesde editie van de rock en stoner avond ROCK 2da BONE.

DeadMansCurse_DG1
Hoofdact: Dead Man’s Curse.

Dit keer is de hoofdact Dead Man’s Curse; deze band verzorgde onlangs nog het voorprogramma voor Motörhead èn voor Korn. Daarnaast speelt de winnaar van de Roos van Nijmegen 2012; The Liquid Machine, de Brabantse band Floodriders en Shaemless.

De muziek van Dead Man’s Curse laat zich kenmerken door rijke, melancholische zanglijnen en zwaar instrumentarium, waarin de invloed van oude helden zoals Ozzy Osbourne, Guns ’n Roses en Alice in Chains, onmiskenbaar aanwezig is. De bandleden hebben hun sporen al ruimschoots verdiend bij bands als Blind Sight, Born From Pain en Barbarella. In april 2011 brengt Dead Man’s Curse een promo uit via iTunes en Spotify, waar men meteen de interesse van boekers en de programmeurs weet te wekken. Inmiddels heeft de band een indrukwekkende live reputatie op weten te bouwen. Dead Man’s Curse heeft de eer gehad om hun heavy rock te ontketenen voor duizenden Nederlandse muziekfans. Zo spelen ze juni 2011 in een uitverkochte 013 (Tilburg) in het voorprogramma van Korn en mag de band openen voor Motörhead in oktober in de Zwolse Ijsselhallen.

Ook de Nijmeegse rockband The Liquid Machine timmert hard aan de weg. De band staat garant voor een goede dosis hardrock met een stevige rand funk/fusion. Deze jongens zijn energiek, super enthousiast en knallen van het podium af met hun snoeiharde gitaargeluid, dikke drum- en baspartijen en pakkende zanglijnen die je zo kunt meebrullen. Hiermee won The Liquid Machine afgelopen jaar de regionale bandwedstrijd De Roos Van Nijmegen en de publieksprijs tijdens de De Gesel Van Gelderland.

Floodriders uit Sint Oedenrode staat garant voor originele, staart krommende, hoofd buigende sounds die je alle hoeken van de zaal laten zien. Met invloeden van bands als Down, Baroness en Monster Magnet. Tot slot de opener van de avond: de Nijmeegse band Shaemless. Deze jonge rockers halen inspiratie uit hun grote voorbeelden van The Stooges, The Stones en The Vibes.

Op 20 april opent OJC Maddogs haar deuren 20.00 uur, Shaemless trapt af om 20.30 uur. In het tijdschema wordt rekening gehouden met het openbaar vervoer, het programma zal rond 00.00 uur afgelopen zijn. De entree bedraagt € 5,00 en slechts €4,00 voor jongeren onder de 21 jaar. Voor meer informatie kunt u kijken op: www.ojcMaddogs.nl

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 april, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
debuurman

heb de oordopjes klaar liggen en asperrientjes

Jong Volk

Nooit jong geweest zeker!

wpDiscuz