[Foto’s] Sloop woningen Stekkenberg

Dinsdag 16 april was de laatste woning in fase 2 op de Stekkenberg aan de beurt om gesloopt te worden. De wijk wordt zoals bekend geheel vernieuwd.


Woningen bij de Stekkenberg worden gesloopt. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl.

Middels een promotieproject is de gemeente Groesbeek bezig om de wijk Stekkenberg een nieuw gezicht te geven. Zo is er een talentenjacht georganiseerd voor een promofilmpje van de wijk die vanaf 2012 aan het vernieuwen is. Ook heeft de Stekkenberg sinds kort een Avonturenbos.

Oosterpoort Wooncombinatie, gemeente Groesbeek, Stichting Primair Onderwijs Groesbeek (SPOG), Koopmans Bouwgroep en diverse anderen werken samen aan de vernieuwing van de Stekkenberg. Met de sloop van een flink aantal oude woningen en de nieuwbouw die er voor een deel al staat, krijgt de Stekkenberg een heel nieuw uiterlijk. Een uitgelezen kans om iedereen te overtuigen dat de ‘nieuwe’ Stekkenberg nog veel meer de moeite waard is.


Wij danken Piet Spanjers voor de foto’s!

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 april, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
denachtboswachter

kan me nog voorstellen dat ze gebouwdt werden door aannemer bogels de tijd staat niet stil.

kraker..s front.

we komen er aan woningnood.

www.hanspeters.eu

Indien je maar lang genoeg niets aan onderhoud doet dan zijn de mensen blij om te verhuizen. Er komt een geheel nieuwe wijk, waar mensen hard hun best doen om het imago te verbeteren. De stekkenberg is een hechte gemeenschap, er worden hele mooie woningen terug gebouwd, een voorbeeld voor Groesbeek. Toch een kleine kanttekening blijven ze ook betaalbaar voor de oorspronkelijk Stekkenberger, die geen huurtoeslag ontvangt?

stekkebergze

hans je hebt ook altijd wat we wonen er net zal die nachtboswachter ook wel weer komen met een reactie.

www.hanspeters.eu

Ik heb inderdaad altijd wat Stekkenbergze en jullie wonen er pas. Ik denk dat ik een hele reeele reactie heb geplaatst, maar wie weet krijg ik ongelijk, weet je eigenlijk hoop ik dat ik ongelijk krijg.

de.nachtboswachter
zal volgens mijn niet goed op de hoogte zijn over het reilen en zeilen in ons mooien groesbeek en zeker weinig weten over het politiek gebeuren zal ook zeker niet gestemt hebben voor groesbeek en er meschien op dit moment nog warmtjes voor zitten maar ja je kunt het toch niet mee nemen.en alles kan van de een op andere dag verandere.denachtboswachter.ps.ik vraag me ook wel af of het betaalbaar blijft leegstand aan de paap nota benen nieuwbouw ontslagen bij oosterpoort leegstand centrum.je leest alleen nog tehuur of tekoop dat zegt genoeg en meer dan 1000 mensen per dag ontslag… Lees meer »
adder onder het gras

nachtboswachter was het niet beter om te gaan werken in plaats van die onzin schrijven en maak je niet druk dat heb je nog gedaan

denachtboswachter

is niet moeilijk wie je bent trouwens heb nou werk maar dat leg ik jou niet uit je bent ook nog achihilles fan

Nino Wijers xD

Ik ga mijn oude huis missen !!

wpDiscuz