Koninginnedag 2013 Dorpsplein Groesbeek

Dinsdag 30 april wordt de laatste Koninginnedag gevierd en zal Nederland weer oranje kleuren. Ook dit jaar wordt deze dag traditioneel gevierd met een gratis toegankelijke Kindervrijmarkt georganiseerd op het Dorpsplein in het centrum van Groesbeek.

poster_Koninginnedag_Groesbeek_2013
Poster. Klik op het plaatje voor een groter formaat!

Vanaf 08:00 tot 15:00 zal het fraaie plein in het hart van Groesbeek worden overspoeld met kleedjes, tafeltjes en andere verkoopdisplays waarmee enthousiaste kinderen hun gebruikte spulletjes aanbieden tegen Koninginnedag prijzen.

Ouders kunnen ook lekker genieten op het terras van Eigenweijs, wat voor deze gelegenheid voor het VVV kantoor wordt geplaatst. Naast de drankjes verzorgen zij ook lekkere hapjes. Voor het filiaal van Modehoek Fashion & More zal DJ Bas, evenals vorig jaar de vrijmarkt opleuken met gezellige muziek. Ieder uur is er een wedstrijd Mega Twister of een Kinderdisco. De activiteiten staan onder leiding van MMmagic Entertainment. De winkels rond het Dorpsplein zijn deze dag geopend, evenals alle andere terrassen en horecagelegenheden in het centrum.

Kinderen die willen deelnemen kunnen dinsdagochtend 30 april hun plekje uitzoeken onder het toeziend oog van de organisatie en vrijwilligers, die ook u verwelkomen deze feestelijke dag. Handelaren en aanbieders van partijen worden geweigerd. Voor meer informatie of contact ga naar
www.facebook.com/DorpspleinGroesbeek.

Timetable_Koninginnedag_Groesbeek_2013
Timetable Koninginnedag 2013, Dorpsplein Groesbeek. Klik op het plaatje voor een groter formaat!

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 april, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de.nachtboswachter

koninginne dag op van gilsplein leuk

debuurman

nachtboswachter ik begrijp je

wpDiscuz