Smartlappenfestival Tranendal tussen de Heuvels 2013

Op Hemelvaartdag 9 mei 2013 wordt in Groesbeek voor de 5e keer het festival Tranendal tussen de Heuvels gehouden. Op diverse locaties in het centrum treden van 13:00 uur tot 17:00 uur 14 smartlappenkoren en enkele andere muzikanten op.

Tranendal_tussen_de_Heuvels_2012_DG1
Tranendal tussen de Heuvels. Rechtenvrije foto.

De koren komen uit alle streken van ons land; van Doornenburg tot Venlo en van Maassluis tot Achterveld. Samen zijn dat zo’n 600 personen die gaan zingen en muziek maken. De deuren en terrassen van diverse locaties staan open om plaats te bieden aan een optreden van de koren: Cafe Bar De Comm, Cafe Hans en Grietje, Cafe ut Huu-ske, Cultureel Centrum de Mallemolen, Cafetaria Domino, grill en eetbar Dikkemik, Muziek Cafe Jamm-in,croissanterie Le Monde, IJssalon Passione, De Heeren van Groesbeek, Eigenwijs Eten en Drinken en op het Marktplein Cafe Hopmans.

Ook na 17:00 uur is er livemuziek in verschillende horecagelegenheden. Tegelijkertijd is er deze dag ook een oergezellige en afwisselende Zuidmolenbraderie met authentieke draaimolen. De braderie bij de Zuidmolen loopt door naar het centrum en is al jarenlang een echte publiekstrekker en wordt gehouden van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Meer informatie over dit bijzondere festival en het programma kun je vinden in de programmafolder en op www.tranendaltussendeheuvels.nl

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 april, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
denachtboswachter

doet berg en dal ook mee

kamerbewoner centrum

heb uit voor zorg oordopjes gekocht geef mijn maar opera

Denra

Met mooi weer een heel gezellige middag!

Kruimeltje

Hulde voor dit initiatief! Ook dit soort activiteiten zetten Groesbeek positief op de kaart. Daarbij genieten veel mensen van de zang en muziek. Ondanks dat het niet mijn soort muziek is ga ik kijken en luisteren.

wpDiscuz