[Foto’s] Opleverfeest Stekkenberg-West

Onder een strak blauwe hemel heeft woensdagmiddag het opleverfeest voor bewoners op de Stekkenberg plaatsgehad.


Het opleverfeest van boven gezien. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl.

Velen trotseerden de ozonwaarde 7, de op een-na-hoogste waarde in Nederland, en genoten van een hapje en een drankje. Ook burgemeester Harry Keereweer was aanwezig en opende met enkele hoogwaardigheidsbekleders middels een vurig tafereel de festiviteiten. De Groesbeekse wijkagent Andre nam ook deel aan het feest. Hij zette spontaan een foto van het gebeuren op Twitter (@Wijkagent_Andre).

Twaalf buurtbewoners mochten met de hoogwerker van de brandweer 30 meter de lucht in om Groesbeek van boven te bekijken. Fotograaf Piet Spanjers was de gelukkige nummer 13. Dankzij hem kunt u ook een beetje genieten van het feest en het mooie uitzicht over een zonnig Groesbeek.

Op 15 mei wordt, zoals u op een van de foto’s kunt zien, het Avonturenbos groots geopend. Meer informatie hierover volgt begin mei op DeGroesbeek.nl.

FacebookLogo_DG1 Facebook: De Stekkenberg op Facebook.

Twitter_DG1 Twitter: @DeStekkenberg.


Foto’s met dank aan Piet Spanjers!

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 april, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
denachtboswachter

piet mooien foto s je geluksnummer is zeker 13

wijn boer

piet geluk

Het opleverfeest ,,Bee’j õ,ns op de Koekelekléf,, was een knallend feest! Onder een zon overgoten terras bij Germania hebben we genoten met muziek van het Smartlappenkoor , en een hapje en drankje !
En zo zijn we weer een stukje verder gekomen met onze nieuwe Wijk ,,StekkenbergWest,, !!!

wpDiscuz