Programma “De Tafel van Twee” 5 mei

Zondag 5 mei is er een live-uitzending van het Groesbeekse radioprogramma De Tafel Van Twee. Is de naamgeving van de gemeente al geregeld of niet? Hennie Eikholt (coalitiepartij GVP) en Hans Peters (Sociaal Groesbeek) schuiven aan.

BDGroesbeekMUGBord
De tekst “Berg en Dal, gemeente Groesbeek” is binnenkort waarschijnlijk verleden tijd….. Of toch niet? Het is een van de onderwerpen van zondag. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl

Hans van Hal komt praten over zijn nieuwe huisvesting van zijn uitzendbureau voor werknemers in de bouw (Halkers, vallend onder de Haldugroep). Het bedrijf trekt in de ex-garage van Tielemans. En waarom weg uit de Colonjes? Er wordt ook nog even nagepraat over de Vossenhol-affaire door Arno Schoonenberg (ouder) en Rob Verheijen (CDA).


Ook de Vossenhol-affaire komt zondag aan bod. Rechtenvrije foto.

Verder ook aandacht voor Groesbeek Dorp Vol Muziek op eerste pinksterdag door organisatoren Theo van Blitz en Huub Arents. Tevens krijgt u informatie over de dikke bandenrace voor jonge fietsers en Groesbeekse Gruwelijkste (MTB-tour) in september in het kader van ROAd4Energy.

Ria Hopman verzorgt de column en de muziek wordt verzorgd door de Marijke Hörmannband (Marijke Hörmann, Fred Piepenbrock, Robert Prinsen, Norbert Leurs). Presentatie Gerrie Janssen en John Peters.

U bent welkom in de foyer van de Mallemolen op zondag 5 mei van 11.00 uur tot 13.00 uur. De koffie en thee staan voor u klaar.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 mei, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
denachtboswachter

we weten het toch groesbeek blijft van groesbeek

Kruimeltje

Wordt het weer een zelfverheerlijking van John Smeets? Het zou leuk zijn als de gasten eens aan het woord komen.

Bruuske

Groesbeek moet Groesbeek blijven !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gijs

John zijn mening is ontzettend belangrijk, althans dat vindt hij zelf! Hoop dat hij inderdaad ook de gasten laat praten! Maar goed een one man show ligt eerder voor de hand!

Kruimeltje

Benieuwd hoe het CDA zich hier gaat uitredden. Zij zijn voor samenvoegen en staan achter de naam ‘Berg en Dal’.
Op zich niet zo vreemd omdat Rob uit Berg en Dal komt. Het hemd en de rok…

bepke

kruimeltje weken niks van je vernomen en nu maak je je eigen druk om alles in groesbeek

Kruimeltje

Mag ik ook eens op vakantie gaan 🙂

bepke

ben je wel lang weg geweest

De groene vinger

Kruimeltje heb je weer een glaasje Asbestos gedronken ?

Kruimeltje

Ik drink bijna nooit maar blow mezelf een ongeluk

wpDiscuz