Derde Winkel- en horecawijzer in de maak

In de maand mei verschijnt de derde editie van de winkel- en horecawijzer voor de gemeente Groesbeek.

In dit handzame en gratis verkrijgbare boekje moeten onze toeristen en (dag)gasten in één oogopslag nagenoeg alle belangrijke informatie kunnen vinden over de gemeente Groesbeek.

Of het nu gaat om een supermarkt, waar vind ik de dichtstbijzijnde pinautomaat of waar kan ik snel even een hapje eten; in de alfabetisch opgemaakte winkel- en horecawijzer is dat alles zeer snel te vinden. Als extra hulpmiddel wordt er op de middenpagina’s een plattegrond afgedrukt waar dit soort zaken inclusief winkel dan wel horecabedrijf van de adverteerders te vinden is.

Die advertenties verschijnen allemaal in de vorm van een foto van de buitenkant/front van de zaak inclusief n-a-w gegevens en openingstijden. Uiteraard krijgen ook de voor de gemeente Groesbeek belangrijke evenementen ruimschoots de aandacht. Verspreiding vindt plaats via de adverteerders, (mini-)campings, musea, VVV kantoor etc.

Dit initiatief van de Winkel- en Horecawijzer komt van Remi van Bergen van RvB Media uit Milsbeek, ook uitgever van het magazine Topic Groesbeek. Bij hem kunnen adverteerders zich nog aanmelden. Hetzij per e-mail [email protected] of tel. 0485-515667. Ook mensen die hun activiteit nog graag vermeldt zien worden in deze uitgave kunnen reageren voor 12 mei 2013.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 mei, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
kruimeltje

de wijnfeesten staan die er ook in

de groene vinger

Met de Asbestos beschrijvingen er bij ?

Kruimeltje

@de groene vinger
Wat heb jij toch met asbest?

De groene vinger

Ik niks ,maar het vuilstort van rekstokje wel !

denachtboswachter

men zou moeten wachten tot het centrum klaar was of zie ik dat niet goed

wpDiscuz