Open Coffee Groesbeek 16 mei

Elke 3e donderdag van de maand organiseert Open Coffee Groesbeek een interessante netwerkbijeenkomst voor ondernemers, bestuurders, beslissers, vakspecialisten en netwerkers. Ben jij een ondernemer die iets heeft met wonen, leven, werken, ondernemen en/of recreëren in de gemeente Groesbeek (en uiteraard straks in de MUG-gemeente, hoe deze dan ook mag gaan heten..), dan val jij zeker binnen de doelgroep!

Het bijzondere (voor de organisatie het meest normale overigens) van de Open Coffee Groesbeek is het feit dat iedereen zonder lidmaatschap, contributie, aanmelding of andere verplichtingen van harte welkom is om te komen netwerken. Alleen de consumpties zijn voor eigen rekening. Soms zijn er partijen die de koffie sponsoren.

Het credo is “onbekend maakt onbemind”. Immers, als mensen elkaar vaker spreken ontstaan er vanzelf nieuwe contacten, relaties, ideeën, initiatieven en samenwerkingen die nodig zijn om zaken te doen. Spreekt het bovenstaande je aan, dan nodigt de organisatie je bij deze van harte uit om donderdag 16 mei a.s. Open Coffee Groesbeek te bezoeken. Vanaf 09:00 uur ben je welkom in de bijzondere omgeving van Wijngaard de Plack, Ketelstraat 36 in Groesbeek.

Meer info vind je op de website www.opencoffeeubbergen.nl (websitenaam is in afwachting van de uiteindelijke naamgeving nieuwe gemeente).

Graag tot ziens!

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 mei, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Tommy

Grappig dat opencoffeebergendal.nl sinds 4 april 2013 alvast geregistreerd is door de eigenaar van opencoffeeubbergen.nl. De site werkt niet, maar het domein is in gebruik. Ze noemen het nu Open Coffee Groesbeek maar opencoffeegroesbeek.nl is wel gewoon vrij. De ondernemers hebben hun keuze dus ook al gemaakt.

Veel plezier op 16 mei.

stom

Mooi hun weten meer als wij,blijkbaar hebben hun daarmee geen moeite.Veel plezier.

denachtboswachter

goede morgen niet alleen de koffie is klaar maar schijnbaar ook de naam

Arjan

Beste mensen,
Het is jammer dat er hier vaak meteen een oordeel klaar staat zonder dat de gene weet hoe het in elkaar zit.
De Open Coffee Groesbeek heeft nooit een eigen website gehad en de organisator van Open Coffee Ubbergen heeft de Open Coffee Groesbeek van ons overgenomen.
Omdat het er naar uitziet dat het toch Berg en Dal wordt (ik ben er ook niet blij mee) heeft hij dit vast gereserveerd.
Zou gek is het niet vind ik persoonlijk.
Ook bij de Open Coffee komen wethouders.
Dus wellicht een idee om eens langs te komen en met hun te gaan praten.

wpDiscuz