Dudley Taft Band in Bluesmoose Café

Op woensdagvond 22 mei is het Bluesmoose Cafe “De Comm” voor the Dudley Taft Band.

DudleyTaft
Dudley Taft. Rechtenvrije foto.

Zoals altijd betreft het hier opnames voor radio, en de beelden worden op het populaire you-tube kanaal geplaatst van Bluesmoose.

Dudley Tafts nieuwe cd ‘Deep Deep Blue’ kwam begin mei uit en deze komt hij, als onderdeel van zijn Europese tour, met zijn band bij ons presenteren. De nieuwe cd is een genre-overstijgende verzameling songs geworden, waarop Dudley zijn liefde voor de blues, de British Invasion en Southern Rock heeft verzameld en vermengd. Dat, samen met zijn 30-jarige ervaring in de muziek en zijn vakmanschap, belooft een ware muzikale verrassing te worden. Naast acht eigen songs bevat de nieuwe cd covers van Bob Dylan, Lou Reed en Freddie King.

Dudley Taft kan het best worden omschreven als ‘een beetje Texas Blues, doordrenkt met een scheutje Mississippi Delta Blues, besprenkeld met een vleugje van de 70′s British Blues Invasion’. Dudley Taft’s gitaarspel is vaak vergeleken met dat van Jimmy Page, Gary Moore en Joe Bonamassa. Echter, het is de kracht van zelfgeschreven materiaal dat dit zo’n succes maakt.

Datum; Woensdag 22 Mei
Locatie; De Comm, Groesbeek
Aanvang; 20:00u tot 22:00u
Entree; Gratis

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 mei, 2013 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Dudley Taft Band in Bluesmoose Café

Reageren is niet toegestaan.