Cardo Smartlappenfestijn 2013

De Triesto’s! U kent ze niet? Nou, zij kennen u wel!

De_Triestos_Smartlappenfestijn_Cardo_2013
De Triesto’s. Wie kent ze niet.. Rechtenvrije foto.

U houdt namelijk wel van een goed feestje op z’n tijd. Even jezelf helemaal laten gaan! Vanuit je tenen meebrullen met allemaal nummers die je kent, maar soms eigenlijk niet wil kennen. Schaamteloos en vol passie het dagelijks leed en sleur van je af zingen. Speciaal voor deze avond treden zij op met een aantal andere ‘Toppers’ van Cardo Artiestenbureau die voor u de mooiste smartlappen brengen.

‘Samen beleven’ dat nemen we dit keer bij Cardo erg letterlijk bij deze sfeerverhogende afsluiter van het seizoen. We gaan na de voorstelling namelijk door met een karaokeshow waarbij u zelf op het podium kunt gaan staan om vanuit uw tenen de mooiste smartlappen (mee) te zingen. U bent dan immers goed opgewarmd door De Triesto’s en de Cardo’s.

De toegangskaarten (prijzen zijn excl. servicekosten) voor de voorstellingen zijn online te bestellen via www.cardotheater.nl en verkrijgbaar bij onderstaande voorverkoopadressen:

Alle Primera vestigingen in Nederland

BliXem winkel/lunchcafé
ma t/m vr van 09.00 – 18.00 uur
za van 09.00 – 17.00 uur
Groesbeekseweg 75-77, 6574 CS Nijmegen
(024) 388 86 78

Voor algemene informatie over Cardo Theater, informatie over de kaartverkoop en de beschikbaarheid van kaartjes kunt u kijken op www.cardotheater.nl. U kunt ook contact opnemen met de Cardo infolijn 088 779 20 94

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 mei, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
denachtboswachter

leuk voor mensen die nog niet door gebroken zijn en toch ondekt willen worden dit is hun kans zo zijn velen begonnen

wpDiscuz