Stekkenberg 10 jaar in bloei

Bloemen- en cadeaushop ‘t Margrietje aan de Margrietstraat 3 in Groesbeek bestaat deze zomer 10 jaar en dit gaat onder het motto “Juni = Feestmaand” gevierd worden.

Feestmaand

Het hoogtepunt van de feestmaand zal plaatsvinden op zaterdag 15 juni. Op deze dag zal Omroep Groesbeek haar uitzending LIVE vanuit de winkel laten plaatsvinden. Voor de kinderen staat er op deze dag een groot springkussen en een suikerspinnenkraam en is er ook de mogelijkheid om een heuse glittertatoo te laten plaatsen. Ook is er een kleurwedstrijd voor kinderen waar men kans maakt op leuke prijzen!

Door de hele maand juni heen gelden er leuke aanbiedingen en zijn er mooie acties om alle klanten te bedanken. Zo ontvangt u deze maand bij besteding van minimaal € 15,- een cadeaubon ter waarde van € 5,- en worden er diverse workshops en cadeaubonnen verloot onder alle klanten. Uiteraard staat er in deze maand voor alle klanten wat lekkers klaar in de winkel om het 10-jarig bestaan te vieren.

Ontstaan en groei

In 2003 opende ‘t Margrietje haar deuren onder de vleugels van Loes Janssen. Sinds een geruime tijd is de winkel gestart met de verzorging van diverse workshops door het jaar heen. Tijdens deze workshops wordt, onder het genot van een hapje en een drankje, een creatief bloemstuk gecreëerd die vervolgens mee naar huis genomen wordt. Er is sinds kort ook een extra, tweede, bloemenhoek gecreëerd. Dit is een “meeneem bloemenhoek” waarin verse en eenvoudige bossen bloemen worden aangeboden tegen zogeheten “meeneemprijzen”. De inmiddels bekende, vaste bloemenhoek blijft onveranderd.

FLYER JUNI FEESTMAAND.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.margrietjegroesbeek.nl.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 juni, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 11 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Mooi proficiat ga zo door 🙂

denachtboswachter

neem vaker een bloementje mee gefeliciteerd

Jannie

Waar een klein Groesbeeks bedrijfje groot in kan zijn.
Super gemotiveeerd, mee levend en ruime keuze. Kom er graag.Proficiat Margietjes.

als ik van mijn werk kom en ik sta bij het stoplicht voor die bloemenzaak in het dorp en neem er een bloementje stinken ze echt naar de uitlaat gassen van het verkeer nu pak ik de sluip route en koop ze bij het margrietje en ben lekker 10 minute eerde thuis en frisse bloemen mijn vrouw weet nu al waarneer ze bloemen krijgt

zonnebloem

flo: geen onzin uitkramen!

Bij F&F staan de bloemen gewoon binnen, dus die stinken echt niet naar jouw uitlaatgassen.

ze stinken echt want de buurvrouw rijdt liever ook om als steeds maar stil te staan in die stank file en praat er eens over op het gemeentehuis en neem dan een bosjebloemen liggen ze de volgende dag ook in de kliko en neem gelijk voor sjaak ook een bosje mee doei doei flo

stekkenberger

Wat een onzin flo.Bij het magrietje staat elke week de visboer, er is een shoarmatent,je hoort toch niemand zeggen die bloemen stinken naar vis en shoarma.

Jannie

Visboer????al heel lang niet meer hoor.Mis t wel.En laten we t gezellig houden hier,de een houd van de moeder de ander van de dochter.Koop waar je wilt.Heeft hier niks mee te maken he.

geluk is de geur van bloemen

roosje

jan loes mirada bianca zeg het met bloemen kom van de week weer een paar bossen halen die bloemen blijven ook zo lang goed van jullie want ik moet ook nog planten hebben voor ons bedrijf en veel succes op naar de 20 zal wel lukken trouwens omroep groesbeek is ook live

Fam.Blom Mill

Loes,en Medewerkers.

Gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan van jullie Margrietje.
Een fijne dag,en dat je nog veel bloemen verkopen mag.
Groetjes.
De Blommetjes uit Mill.

wpDiscuz