[Update] Afscheidsoptreden van Pinknoise UITVERKOCHT

Na 17 jaar heeft Pink Noise besloten om te stoppen. Deze band, deels afkomstig uit Groesbeek, staat bekend als een van de betere Pink Floyd tributes van Nederland. Het allerlaatste optreden van Pink Noise zal op zaterdag 2 november worden gegeven in OJC Maddogs. De voorverkoop voor deze avond is inmiddels gestart op www.ojcmaddogs.nl.

Pinknoise is een 8-koppige Pink Floyd tribute band, versterkt met gastmuzikanten en technische ondersteuning. Ze hebben maar één doel: spelen en eindeloos door laten klinken van de muziek van Pink Floyd. Ze doen dit met passie en toewijding, zoals de muziek ook door Pink Floyd is gemaakt. Daarbij gebruikt Pinknoise de originele klanken en geluiden zo treffend mogelijk. Sluit je ogen, laat je meevoeren met de prachtige klankdimensies en je bent aanwezig bij een “echt” Pink Floyd-concert.

Het zeer uitgebreide repertoire bevat de volledige albums Wish You Were Here, Animals en The Wall evenals een groot aantal nummers van Meddle, The Momentary Lapse of Reason, Division Bell en Dark Side of the Moon. Zo geeft Pinknoise altijd een show zoals de “oude rotten” van Pink Floyd het bedoeld hebben.

Het bekende ronde scherm met licht en schitterende projecties maken het plaatje compleet. Een onvergetelijke ervaring voor elk publiek! Pink Noise laat zien grote voorliefde voor kwaliteit en muziekbeleving te hebben.

OJC Maddogs heeft een beperkte capaciteit, het wordt daarom ten zeerste aangeraden om je tickets in de voorverkoop te halen. Kaarten kosten in de voorverkoop slechts € 5,- per stuk (excl. servicekosten). Op de avond zelf zijn de kaarten, indien voorradig, € 7,- per stuk. Meer informatie en kaartverkoop op www.ojcmaddogs.nl. Informatie over Pinknoise vindt u op www.pinknoise.nl

Update 03-09-2013
Het optreden is inmiddels uitverkocht. Dit laat OJC Maddogs weten. Er is op de Facebookpagina van Maddogs nog wel een prijsvraag waarmee kaarten te winnen zijn.

Klik hier om naar de Facebookpagina van Maddogs te gaan

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 september, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
denachtboswachter

goede band ken ze nog van vroeger spelen goed

Dove.

Nooit van gehoord.

wpDiscuz