Groesbeeks Cooperpad geopend

Woensdag 22 mei is door Martijn Schmiermann namens de commissie wijkwensen van de Gemeente Groesbeek het eerste Cooperpad, gelegen aan de Biesseltsebaan bij ‘t Zwaantje, geopend.


Onthulling van het bord. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl

Niet alleen door de onthulling van een informatiebord, maar ook door het lopen van de tocht met meerdere commissieleden en vele anderen. De Coopertest is een methode waarmee fitheid/conditie wordt getest in 12 minuten op een parcours van 3 kilometer. Het prachtige pad midden in de natuur is aangelegd door tuingroep “de Heuvel” van Plurijn.

Initiatiefnemer van het project is Léon Nillessen van Loopbegeleding “Let’s Go”. Het Cooperpad is nu geopend voor iedereen die zijn fitheid/conditie wil testen.


Foto’s met dank aan Piet Spanjers!

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 mei, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
denachtboswachter

goed initiatief kwam uit op 11.47 niet echt slecht voor iemandt van 61 die het hardlopen niet meer doet heb wel nog conditie leon lets go en succes met de loopgroepen

annemarie

laat staatsbosbeheer ook maar een scootmobiel pad aan leggen deze doelgroep wordt steeds ontzien

denachtboswachter

fotograaf piet spanjers is ook overal als eerste bij en maakt steeds mooie foto.s van het nieuws vindt ook dat hij door staatsbosbeheer ook een keer in het zonnentje gezet mag worden en zeker door de gemeente groesbeek want hij maakt hier mee veel mensen blij dat doen ze niet allemaal.

Frank Kuyt

Vanmorgen test gedaan. Voor iemand van 53 viel het nog mee. Goed initiatief om te weten hoe het met je conditie gesteld is! Mooie route en gelukkig niet zo heuvelachtig voor een goed resultaat!

wpDiscuz