Spaaractie voor voedselbank

De kringloopwinkel in Groesbeek is een eigen spaaractie gestart om boodschappenpakketten aan de Groesbeekse voedselbank te schenken. Het gaat om de pakketten waarvoor klanten van de SuperCoop in Groesbeek kunnen sparen.

Momenteel loopt er bij de SuperCoop een zegelactie. Voor een volle kaart krijgt men een boodschappenpakket. Meestal blijven er bij de mensen toch losse zegels liggen of mensen sparen ze niet. Daarom is het idee ontstaan om deze te verzamelen om vervolgens de pakketten die de initiatiefnemers hiermee bij elkaar sparen aan de voedselbank geven.

Zegels die over zijn of die men niet spaart kan men inleveren bij de kringloop op zaterdag, aan de Cranenburgsestraat 160. Daar is speciaal voor deze actie een spaarbus geplaatst. Inwoners kunnen de zegels ook in de bus doen bij De Sikkel 47 in Groesbeek.

Naast deze spaaractie loopt er ook al een actie voor de koffiepunten. Deze kan men ook bij de bovenstaande adressen inleveren en worden gebruikt voor pakken koffie en thee voor de voedselbank.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 mei, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
denachtboswachter

goed idee

Goede actie 🙂

Henk

Bijwijze van is het een goede actie, prima zelf. Maar ook een beetje belachelijk dat het op deze manier moet gaan. Elk jaar gaat er 20.000 euro naar de wijnfeesten, voetbalclubs krijgen weet ik hoeveel subsidie, lantaarns worden weggehaald en weer terug geplaatst. En om de gewone man een boterham te geven, moeten er actieˋs gehouden worden.
Gemeente wordt een wakker.

Heel veel succes met de actie.

wpDiscuz