Fanfare Wilhelmina telt af naar jubileumfeesten

Met nog maar een dag te gaan telt Fanfare Wilhelmina af naar de Jubileumfestiviteiten op 7, 8 en 9 juni in Sporthal Heuvelland. De voorjaarskermis is vanaf donderdagmiddag begonnen!


Het was donderdagmiddag nog rustig op de kermis. De voorjaarskermis duurt van 6 tot en met 9 juni 2013. Alle dagen tot en met 00:00 uur geopend. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Er zijn geruchten dat er geen kaarten meer beschikbaar zouden zijn voor evenementen. Dit is NIET het geval. Kaarten zijn te koop bij de voorverkoopadressen en vrijdag/zaterdag aan de kassa!

Rowwen Heze en Orkest van de Koninklijke Luchtmacht

Ter ere van het 115-jarig bestaan worden twee topacts naar Groesbeek gehaald. De populaire band Rowwen Hèze zal op vrijdagavond het podium in de sporthal betreden, nadat de Groesbeekse formatie Laika een daverend voorprogramma verzorgd heeft. Zaterdagavond staat in het teken van een heel ander muziekgenre. Dan treden de topmusici van Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht op. Zij presenteren de fantastische show ‘100 jaar Militaire Luchtvaart Nederland’ waarin het beste van muziek en zang feilloos samengaan. Het orkest wordt ondersteund door vijf vocalisten: Rolf Koster, Esther Hart (bekend van haar Songfestivaldeelname in 2003), en 3 backing vocalisten. Kijk voor informatie en kaartverkoop voor beide acts op www.fanfarewilhelminagroesbeek.nl

Jubileumconcert en -receptie

Op zondag 9 juni vindt van 13.30 uur tot 15.00 uur de Jubileumreceptie plaats in Sporthal Heuvelland. Iedereen die Fanfare Wilhelmina een warm hart toedraagt is daarbij van harte welkom. Aansluitend aan de receptie staat het Jubileumconcert op het programma. Toegang is gratis. De fanfaristen, de slagwerkers en de showgroep laten de beste en meest favoriete nummers van de afgelopen jaren de revue passeren. Aan dit verrassende en gevarieerde concert werken ook vele vocalisten mee: Martijn Schmiermann, Chain en Popkoor Trente Plus treden samen met de fanfare op. Na afloop van dit concert is er nog een afterparty met Zanggroep De Kèls.

6 tot en met 9 juni: Jubileumkermis in Groesbeek

Ook in het centrum van Groesbeek zal het niemand ontgaan dat Fanfare Wilhelmina iets te vieren heeft. Daar vindt vanaf donderdagmiddag 6 juni tot en met zondag 9 juni de traditionele vijfjaarlijkse Jubileumkermis plaats.

Geschiedenis Fanfare Wilhelmina

In 1898 werd de basis gelegd voor Muziekvereniging Fanfare Wilhelmina die tot op de dag van vandaag aan bestaansrecht niets ingeleverd heeft. Ruim een eeuw later heeft Wilhelmina een rijke muziekgeschiedenis achter zich, en verheugt zij zich op een veelbelovende toekomst. De vereniging staat midden in de Groesbeekse gemeenschap, is er diep in geworteld en gaat steeds met de tijd mee. U bent van harte uitgenodigd bij de Jubileumfestiviteiten.

Fanfare Wilhelmina, niet te missen!

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 juni, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
nachtboswachter

kan de koninklijke luchtmacht van uit vonkel mooi een paar keer boven groesbeek vliegen in formatie is maar een idee deden ze ook voor willem

Kruimeltje

Mooi dat er in het centrum ondanks de bouw toch gezelligheid is.

denachtboswachter

leuk voor de kinderen hoop dat de gemeente de standtplaatsen laag houdt kunnen de kinderen er ook goedtkoper terecht neem ik aan.

ene bruukse
Deze voorjaarkermis had de gemeente beter kunnen sponseren dan die HOOGGEPLAATSTE WIJNFEESTEN. Als je een gezin hebt met een aantal kinderen en dan de entree tussen de 2,50 en de 3,50 ga maar recht zitten. Dus ik hoop ook dat de staanplaatsen niet zo hoog zijn gemaakt door de gemeente zodat de explotanten de prijs ook wat naar beneden kunnen schroefen.Zal allemaal wel niet zo zijn.Dus kan ik ook dit weekend de portemonee meermaals trekken maar ja dat heb je over voor je kinderen toch. (dan een zondag maar geen biefstukje nemen we een eitje ook lekker.) Die crises toch.… Lees meer »
Kruimeltje

@ene Bruukse, volgens kun jij alles wat er in Groesbeek plaatsvind of nog gaat plaatsvinden koppelen aan de wijnfeesten.

ene bruukse

Kruimeltje ik weet dat je niet zo begaafd bent om normale kritiek te leveren en als je een beetje opgelet had is dit de eerste keer dat ik iets met wijnfeesten vergelijk.
Maar ja er zijn meer mensen die kritiek hebben op jou schrijven. Verzin nu is eens iets zelf als alleen maar negatieve kritiek op andere mensen te hebben.
Nu zul je wel weer vallen over een schrijf fout.Zielig ben je gewoon zielig. groetjes ene bruukse

Enne bruukse,ik weet niet of je ook echt op de voorjaarskermis bent geweest,ik ben er wel geweest,en de ritjes in de draaimolen en vliegtuigjes,kosten geen 2,50_3,50 hoor die waren maar 1,50
De botsautootjes 2,_ en daar kun je met 2 personen in,en hoe meer kaartjes je daar voor neemt hoe goed koper ze zijn 6 voor 5,_.
De wip 2,50 en dat andere ding ook
Dus ja ik weet niet,
Maar inderdaad een extra potje voor die mensen om de pachten en de stroom zo laag mogelijk te houden zou mooi zijn,dan kunnen de ritprijzen weer terug naar 1,__

wpDiscuz