Koffie mèt… een expert op het gebied van horen

Op maandagmiddag 27 mei 2013 om 14.00u kunt u een kopje koffie komen drinken met de heer Coppes. De heer Coppes heeft onlangs een zorgwinkel aan de Dorpsstraat 34 in Groesbeek geopend. Ook is hij audicien. Hij kan u van alles vertellen over allerlei handige hulpmiddelen die van pas komen wanneer mensen te maken krijgen met een beperking. Er is heel veel te verkrijgen, maar vaak weten mensen niet dat het bestaat!

Als mantelzorger sta je voor een taak die je overkomt. Dat is niet altijd gemakkelijk, op de eerste plaats omdat je iemand niet in de steek wilt laten. Je wordt meestal onverwacht mantelzorger, omdat de nabije persoon wat overkomt met ziekte of een beperking. Het lijkt vanzelfsprekend om dan zorg te verlenen. Het is als mantelzorger fijn om dan ook op de hoogte gehouden te worden. Er zijn onder mantelzorgers vragen die te maken hebben met het gebruik van hulpmiddelen.

Welke telefoons zijn geschikt als ik iets slechter kan horen? Zijn er ook hele lichte rollators die ik zelf in de auto kan zetten? Hoe kan ik het geluid van mijn televisie beter horen of de deurbel of de rookmelder? Hoe kan ik mijn spullen pakken, wanneer ik niet zo goed bukken? Zo zijn er nog veel meer vragen te bedenken. Dit soort vragen kunt u stellen in dit koffieuurtje. U kunt ook gewoon komen luisteren naar de vragen en tips van anderen!

Wilt u een kopje koffie komen drinken? We zien u graag op maandagmiddag 27 mei, om 14.00u in het café van de Mallemolen, Kloosterstraat 11 te Groesbeek. De toegang en het kopje koffie zijn gratis. Het koffieuurtje is om 15.00u afgelopen.

Koffie mèt… is een initiatief van steunpunt mantelzorg Groesbeek en wordt maandelijks georganiseerd met steeds wisselende gasten.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 mei, 2013 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Koffie mèt… een expert op het gebied van horen

Reageren is niet toegestaan.