De Tafel van Twee: extra lange aflevering

Zondag 2 juni is er een extra lange aflevering van het praatprogramma van Omroep Groesbeek, De Tafel Van Twee. Dat heeft te maken met het open inloopweekend van omroep Groesbeek op 1 en 2 juni.

Relatie tussen STER en Wijnfeesten

Het is een start van de landelijke week van de lokale omroep. De TVT richt zich op Groesbeek en dat is aan de inhoud te merken. Jos Jacobs komt vertellen hoe het komt dat zijn Groesbeeks bedrijf ( 85 jaar) juist Groesbeek gaat verlaten. Wat is de relatie tussen STER en de Groesbeekse wijnfeesten? Frits Ankringa en Sylvia Fleuren schuiven samen aan tafel.

Fusie Omroep Groesbeek en WFM-radio?

Gaan op termijn de Groesbeekse omroep en WFM-radio (Millingen) samen vanwege de op handen zijnde herindeling? De beide voorzitters – Louis Bloemers en Paul Ekelschot- zijn te gast. Gerrit Zwitserloot en Mark Wouters komen vertellen over het komende Anseltaler Muziekfeest in Groesbeek.

Centrum op de schop

Het centrum van Groesbeek is inmiddels op de schop gegaan. Verantwoordelijk wethouder Sjaak Thijssen vertelt over de stand van zaken. Willy Hopman – hoofdredacteur van omroep Groesbeek- vertelt over de ontwikkelingen bij de lokale omroep, juist in deze landelijke omroepweek. Ook aan tafel Geert Willems (Gelderlander), Huib Janssen (Groesbeeks Weekblad) en Remi van Bergen (blad Topic) over pers en nieuwsgaring in Groesbeek. Wellicht schuift Omroep Gelderland ook nog aan.

Wilbers vs. Peters: gemeentenaam

Paul Wilbers (burgemeester Ubbergen) en Hans Peters (raadslid Groesbeek) praten met elkaar over de toekomstige naamgeving van Groesbeek. Hierover is veel discussie ontstaan. Op Facebook is er vorige week ook een poll gestart voor alle inwoners van de drie MUG-gemeenten. Na iets meer dan 500 stemmen kiest zo`n 60% van de mensen die hebben gestemd voor de gemeentenaam “Groesbeek”.

Column en muziek

De column wordt verzorgd door Kees Heijmans. De muzikale omlijsting is van bijzondere aard. Tussen 11.00 uur en 14.00 uur treden o.a. live op Alt van Huus, Martijn Schmiermann, Theo Giesbers, Huub Arents/Theo Gerrits en Willy Claus. Zij zingen alleen op Groesbeek gerichte nummers. Presentatie: Gerrie Janssen , John Peters en gastpresentator Herman de Bruin

U bent welkom in de Mallemolen van 11.00 uur tot 14.00 uur, waar de koffie en thee zoals gebruikelijk klaar staan. Zaterdag 1 juni zijn de luisteraars van 12.00 uur tot 16.00 uur ook welkom bij de Gezellige Zaterdagmiddag ( Jan Zwitserloot en Maikel Rutten) en Mooi was die tijd (Herman Nillissen en Huub Arents).

Update 31-05-2013
Het Facebook-account met de poll is inmiddels offline gehaald. De reden hiervan is niet bekend.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 mei, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
karin

Mooi idee open dag bij Omroep Groesbeek
met all mooi liedjes in en over Groesbeek ma wat mijn betreft Martijn gaat dan toch wel over berg en dal zingen toch ?
Wat Wilbers vs Peters over Gemeentenaam
Wilbers moet zich schamen om tegen Groesbeek te zijn
Ook al is die Burgemeester bij en ander gemeente
Kort om mooi idee voor omroep Groesbeek we kommen kijken zaterdag in studio,s

denachtboswachter

hans laat je niet murm praten door wilbers want er wordt gewoon een spelletje gespeelt men zegt ook 60 procent is voor groesbeek pas op straks draaien ze het naar 50 en gaan het spel spelen

denachtboswachter

groen indrukken voor groesbeek rood voor berg en dal

Paul

http://www.prepresskelpen.nl/epaper/2213_groesbeek/index.html#/1/

Stukje van Huib in het weekblad van deze week.

Gijs

Twee uur luisteren naar deze judassen? Daar ga ik niet aan beginnen

denachtboswachter

hans wat ben je stil

www.hanspeters.eu

Leuk dat je erom vraagt nachtboswachter. Wa is t stil ze muuske stil. Ik zie het als een compliment voor onze inzet, dat ik in discussie kan met de burgemeester van Ubbergen. Mijn standpunt is hetzelfde gebleven, als dat ie al die tijd is. Groesbeek blijft Groesbeek.

Kruimeltje

@gijs ach, de one man van John Smeets wordt steeds vermakelijker. Jammer van die tweede man die er een beetje voor spek en bonen bij zit.
Na de tafel van 1,5 weet je tenminste hoe The Boss er over denkt. Met een beetje geluk komt er ook nog een gast aan het woord.

denachtboswachter

daar heeft kruimeltje wel gelijk in

nachtburgermeester

ik wil mijn eigenlijk er niet mee bemoeien maar vindt groesbeek een leuk dorp en als ik wilbers was kies ik gewoon voor groesbeek want anders gaat het toch veel geld kosten groesbeek is een woord berg en dal 3 blijf gewoon groesbeek we doen al gek genoeg hans pas het stuk op lik beleidt toe hansje trouwens morgen ga ik de lucht in goeien termiek met dit weer zweefen boven het heiderijk en het rijk van nijmegen vrij zijn als een vogel

wpDiscuz