Vierdaagsedoortocht: verkeersregelaars gezocht

Voor de donderdag van de Vierdaagse, dit jaar op 18 juli, is de Stichting DE 4DAAGSE op zoek naar zo’n 16 evenementenverkeersregelaars om langs de route toezicht te houden en/of verkeersregulerend op te treden.

Globaal zullen de werkzaamheden tussen 08.00 uur en 15.00 uur plaatsvinden. Om deze verkeersregelaars te bereiken, heeft Stichting DE 4DAAGSE de hulp van de gemeente Groesbeek ingeroepen.

Behulpzaam bij een goed verloop

De gemeente Groesbeek vraagt aan inwoners of zij zich vrijwillig beschikbaar willen stellen om op donderdag 18 juli op te treden als evenementenverkeersregelaar in Groesbeek, onder coördinatie van Stichting DE 4DAAGSE. Zij kunnen dit evenement dan van dichtbij meemaken en behulpzaam zijn bij een goed verloop. Stichting DE 4DAAGSE zorgt ervoor dat kandidaten de verplichte instructie verkeersregelaar (e-learning) kunnen volgen en regelt een veiligheidsvest en de catering.

Aanmelden

Mocht u ervoor voelen als evenementenverkeersregelaar te fungeren tijdens de Groesbeekse Vierdaagsedag, dan kunt u zich tot 10 juni persoonlijk aanmelden.
Dit kan op verschillende manieren:
– via e-mail; stuur dan een bericht met uw persoonsgegevens naar [email protected].
– via een telefoontje naar mevrouw C. van Echtelt, telefoonnummer 024- 39 96 122.

Na aanmelding ontvangt u in een later stadium concrete informatie over de verdere gang van zaken van Stichting DE 4DAAGSE.

Bron: Gemeente GroesbeekTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 31 mei, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
zeg het maar

Waarom kijkt de gemeente niet even in hun eigen dossier van verkeersregelaars? Daarin staat precies naam en toenaam beschreven wie er verkeersregelaars zijn in Groesbeek!!! Zij hebben tenslotte een cursusje moeten doen en staan officieel geregistreerd. Of is het zo dat nu het een ,,gemeentelijk” evenement is (en de hoge heren vanaf het gemeenteterras mee kunnen kijken) in 1 keer iedereen maar verkeersregelaar mag zijn?

zeg maar zo
Dat idee is natuurlijk al lang uitgevoerd. De mensen die in de gemeente Groesbeek “het cursusje” hebben gevolgd zijn aangeschreven. Men moet echter wel bedenken dat deze mensen in eerste instantie vrijwillig verkeersregelaar zijn bij een evenement vanuit hun eigen club (voetbal/fietsen/of wat dan ook) bij een specifiek evenement. De beschikbaarheid van deze mensen is dus niet gegarandeerd, want zij moeten wellicht tijdens de 4daagse gewoon werken, willen zelf meelopen of aanmoedigen. Een evenement als de 4daagse is ook niet niets. De organisatie zelf biedt de mensen die zich aanmelden de cursus verkeersregelaar aan, ook als je deze al eerder… Lees meer »

Zeg het maar,
zoals je kan lezen krijg je dan een cursus, dus niet iedereen kan zo maar verkeersregelaar zijn 🙂 En er is aan de verkeersregelaars gevraagd of zij wilden helpen. misschien niet genoeg mensen die dit willen ??? dan zal er een anderen oplossing moeten komen.

mvg Jan

carnaval

daˋs mooi hebben want die kunnen dan met de carnaval ook helpen met de grootste optocht van Nederland. Keulen van Gelderland , gemeente Groesbeek.

Hopelijk vinden jullie genoeg mensen, want vrijwilligers liggen niet meer voor het oprapen.

Kruimeltje

Als iedereen die het afgelopen jaar een vorm van subsidie heeft ontvangen (voor zijn sportclub, buurthuis, vereniging) wat terug zou doen voor zijn gemeenschap hadden we dit soort problemen niet.
Dan zou het vanzelfsprekend zijn om wat terug te doen en een handje te helpen.

ikke

zeg maar zo & jan.is iedere verkeersregelaar wel benaderd? wij zijn met 2-en en hebben niets gehoord/ gelezen.met ons nog meerdere. is het niet zo dat iedereen een 1e cursusje kan volgen bij de politie, maar dat het 2e cursusje via internet moet. dan moet mvr. c. van echtelt wel een nummer aanvragen zodat het cursusje kan worden gevolgd. doet zij dit voor iedereen ,zijn er (naar ik meen) 52 mensen beschikbaar. please, correct me if i am wrong. mvg. miep j.

the best

Er zitten werklozen zat ien gruusbek..
Ik zeg hup helpe gillie

wpDiscuz