[Foto’s] Open dag Omroep Groesbeek

Op zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013 zijn de landelijke Open Dagen van alle lokale omroepen in Nederland. De Open Dagen zijn de officiële start van de Week van de Lokale Omroep. Ook Omroep Groesbeek doet hier aan mee.


Een kijkje achter de schermen bij Omroep Groesbeek. Dit is ook op zondag nog mogelijk. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl

De lokale omroepen gooien op beide dagen de deuren open! Bezoekers kunnen zien hoe een radio-programma gemaakt wordt, of hoe een tv-studio er van binnen uit ziet. Zaterdag kon men in de ochtend en middag al terecht bij de lokale omroep. Op zondag zal er een extra lange uitzending van “De Tafel van Twee” zijn. U bent welkom in de Mallemolen van 11.00 uur tot 14.00 uur, waar de koffie en thee zoals gebruikelijk klaar staan.


Foto’s: Piet Spanjers.

Bron: DeGroesbeek.nl, DeLokaleOmroep.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 juni, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
denachtboswachter
leuk om te zien hoe het werkt bij omroep groesbeek men doet het allemaal vrijwillig en men moet er toch zijn tijdens een uitzending weer of geen weer.het zijn ook allemaal leuke programma.s voor oud en jong.ik luister vaak naar omroep groesbeek en vraag haast elke dag wel een plaatje aan als er ruimte voor is verjaardagen en andere verzoekjes hebben voorrang.een ieder kan een plaatje aan vragen indien er ruimte voor is.zelfs de nachtburgermeester van nijmegen heeft al eens een keer een verzoekje aan gevraagt.er komen ook veel aan vragen uit de regio. die mee doen met het belspel… Lees meer »
Kruimeltje

Is de gemiddelde leeftijd echt zo hoog als de foto’s doen geloven?

Ja Kruimeltje. De gemiddelde leeftijd is vooral bij de programma’s overdag hoog, maar er zijn ook heel veel jongeren
die de avond programma’s vullen. Misschien iets voor jou?
VRIJWILLIGER zijn is namelijk voor alle leeftijden.

denachtboswachter
JA KRUIMELTJE NIET OM HET EEN EN ANDER EN ANNIE WEES BLIJ DAT DEZE MENSEN DEZE TAAK OP ZICH NEMEN HEEFT TOCH NIKS MET LEEFTIJD WEES BLIJ DAT DEZE MENSEN BESTAAN.IK WIL BEST EEN PROGAMMA DOEN OVER HET BOS DE VERANDERRING DE TOEKOMST EN WAT IK ZIE IS DAT DIE BOMEN KAP NIET TEN GOEDE KOMT VAN DE MENSHEIDT IK HEB NIET GELEERT MAAR HEB VEEL VAN MIJN VADER MEE GEKREGEN EN MEER ZEG IK NIET. WILLIE LIEBERS DE NACHTBOSWACHTER OOK OP YOU TUBE DRUK DE NACHTBOSWACHTER HEB VANMIDDAG LEKKER IN EEN ZWEEF VLIEGTUIG GEVLOGEN EN WAT PILSJES GEDRONKEN EN… Lees meer »
hendrikje

Mooi open dag van onze Omroep uit Groesbeek
Ze zoek nog steeds vrijwilligers voor radio of tv
Zowel jong als oud Kruimeltje mag zelfs mee doen als die dat tenminste kan .(commentaar lever is geen kunst maar doen )
Nogmaals top mensen van omroep Groesbeek luister er graag na voor al na de nede/duiste programma’s

Ellen

Ach de man achter de knoppen is nog een jonge blom.Chapeau voor alle vrij willigers

Kruimeltje

Toch mooi dat er voor de ouderen ook een vorm van dagbesteding is.
@hendrikje, ik werk gewoon voor mijn geld en heb dus niet de tijd om voor een omroep iets te gaan doen. Iemand moet de economie toch draaiend houden.?Als de werkende mens er niet is, stort ook de subsidie in voor instanties zoals deze omroep. Eigenlijk ben ik en vele andere die werken indirect hun werkgever 🙂

wpDiscuz