Feestelijke opening skatepark Groesbeek

Zaterdagmiddag 15 juni zal burgemeester Keereweer de vernieuwde skatebaan gelegen aan het veldje bij de Zuidmolen openen.


Nieuwe skatetoestellen bij de Groesbeekse skatebaan. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl.

De middag die begint om 13.00 uur wordt georganiseerd door de jongeren met een programma vol skate plezier o.a. skate demo, skateboardles voor jong en oud, skatewedstrijd etc.
Het einde van het programma is voorzien om 16.30 uur.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Patty Veldhuis, [email protected]

Bron: Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 juni, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Robbert

Oh leuk voor de jeugd! Kunnen ze weer lekker hangen, zuipen, drugs gebruiken en rotzooi maken! Gelukkig is het vlakbij een bejaardencentrum want dan horen die ouwe ‘s avonds de herrie niet! Chapeau!

Henk

Mooi toch dat ze een nieuwe skateplek hebben, Als ze de boel een beetje zelf bijhouden, hun troep opruimen en geen andere mensen ermee lastig vallen is het toch prima. Vroeger hebben we ook rond gehangen in het dorp, beetje mensen kijken, doen we nu soms ook nog maar dan op een terrasje in de stad.

(Piet, wel een beetje een trieste foto van de molen, de donkere wolken pakken zich samen. ) Als dat maar geen slecht teken is voor de aangepaste skateplek.

wpDiscuz