Kaartverkoop Kindervakantiewerk Groesbeek 2013

Op zaterdag 15 juni kunnen er weer weekkaarten gekocht worden voor kindervakantiewerk (KVW) Groesbeek.


KVW Groesbeek 2012. Foto en rechten: Jos Eikholt.

De kindervakantieweek zelf is van donderdag 1 tot en met vrijdag 9 augustus. Dit jaar is de week geheel van onze feestdagen onder de titel “KVW, elke dag een feestje”.

De verkoop vindt ook dit jaar plaats bij de Tullekesbôm, Nijerf 9, van 16:00 tot 18:00 uur. Een weekkaart kost 38 euro. Per persoon kunnen maximaal 4 kaarten gekocht worden. Het kopen van een weekkaart kan 15 juni alleen door persoonlijk langs te komen. Tijdens de voorverkoop kan ook het unieke KVW t-shirt besteld worden voor 10 euro per stuk.

Op de website www.kvwgroesbeek.nl staat meer informatie en kunnen de formulieren voor de voorverkoop gedownload worden.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 juni, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

mogen ouders van kinderen die niet goedt bij kas zitten een beroep doen bij de gemeente want voor hen is het een duur grapje en dan de wijnfeesten maar bescheiden houden. dank u wel gemeente groesbeek.

Gerard Geniet

De titel slaat op de leiding van KVW die zich elke avond/nacht volgooien?

Joke

@ ko de nachtboswachter

Duur?
Didt is een van de wijniche aktivitijten dat nog betaalbaar is. 38 euro voor een week plesier, volgens mei is dat een beschijden preis. Dat is € 0.75,- per week spaaren een jaar lang. Als dadt al niet meer kan dan hout hedt op.

joke

dag nachtboswachter
ik heet ook joke,(degene die voor je het antwoord opzocht over het knuppelpad)….. ik heb het hier bovenstaande stukje niet geschreven als je (of anderen) dat soms mocht denken.

als je bv. twee kinderen hebt en in de bijstand zou zitten is het inderdaad een duur grapje…. komt ook nog e.e.a. bij aan kosten…. drinken, brood, snoepje, fruit enz.

Vind het goed idee van je … de wijnfeesten kunnen het best met minder subsidie doen….

de.nachtboswachter

beste joke ik wist het ook gelijk maar ben blij met je reactie.en wens je een leuk weekendt groetjes de nachtboswachter.

Roel

@ nachtboswachter @ joke
Ouders met een inkomen op of iets boven het minimum kunnen (op individuele basis) in aanmerking komen voor de regeling ‘Tegemoetkoming contributie’ bij de gemeente Groesbeek. Zover ik weet geldt dat ook voor een deelname aan KVW.

Gijs

Mensen leer Nederlands kansloze analfabeten

@ Gerard Geniet: wat een vervelende opmerking! Ja inderdaad KVW is ook een feestje voor de vrijwilligers. Daarom zijn er jaarlijks ook zoveel jongeren die 1,5 week van hun vakantie vrijwilligerswerk doen. KVW is overdag met de kinderen geweldig om aan mee te werken en na afloop is er (op sommige dagen) een hoop gezelligheid. Daar hebben de kinderen helemaal geen last van, want de leiding zet zich vol overgave in.

groesbeker

@ Ot; ik begrijp de reactie van Gerard Geniet tot op bepaalde hoogte. Het is inderdaad een feit dat de leiding een gedeelte vakantie opoffert, maar daar staan inderdaad die feestjes tegenover, daarom doen ze het voornamelijk. Vorig jaar toch op twee dagen gezien dat één van de leiders van mijn zoontjes groep niet helemaal fit was. Helaas zijn dat soort voorvallen leidend voor de mening van iemand die dit meemaakt. Belangrijker feit is dat het een mooi evenement is en de kinderen ontzettend veel plezier hebben.

wpDiscuz