François Gesthuizen in “Dorpsplein”

Zondag 23 juni is Francois Gesthuizen te gast in het praatprogramma van Omroep Groesbeek, het Dorpsplein. Hij is de nieuwe trainer van Achilles ’29.

Gesthuizen heeft als speler veel ervaring opgedaan in de eredivisie (NAC, PSV) en eerste divisie (Cambuur, Fortuna Sittard, TOP-Oss) en komt nu als trainer van Achilles terug in het betaald voetbal: de Jupiler League.

Presentator John Peters praat met de Millingenaar uitgebreid over zijn ervaring in de voetbalwereld en natuurlijk over zijn verrassende aanstelling als trainer bij het succesvolle Achilles ’29. Het programma is te beluisteren van 13.00 uur tot 14.00 uur (herhaling dezelfde dag van 18.00 uur tot 19.00 uur)

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 juni, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 16 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Kruimeltje

Wat zou Groesbeek toch moeten zonder deze John Smeets? Ik kan niet wachten om weer een uur lang naar zijn zelfverheerlijking te luisteren. Met een beetje geluk komt Francois ook nog aan het woord.

Hans

Maar je luistert toch wel elke week weer blijkbaar?
Niet goed overigens want elke gast krijgt mijns inziens toch meer dan voldoende ruimte om zijn/haar verhaal te vertellen.
Andere presentatoren zijn pas echt alleen met zichzelf bezig en stellen vragen waar ze zelf het antwoord op vertellen. luister maar eens op vrijdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 of naar het programma Senior met mevr. van Best. Nee, dan is John Peters toch wel één van de betere interviewers, maar ieder z’n eigen mening.

Henk h

Ze zoeken vrijwilligers bij de omroep, dus wat let je. Of staan de beste stuurlui weer aan wal.

Hans

Geen idee wat dat er mee te maken heeft Henk?? Ik geef mijn mening zoals iedereen dat kan doen. Ik heb zat andere dingen te doen dus de Omroep gaat m niet worden. Ik maak een vergelijking om aan te geven dat ik John Peters toch een betere interviewer vindt die dit doet zonder zelfverheerlijking in tegenstelling tot de andere twee genoemden.

Hans

Of was je reactie aan Kruimeltje gericht??

Jawoll

John Peters is toch anti achilles’29. Iedere rel daar wil hij uitvechten: achilles’29 Union samenwerking, vertrek Eric Meijers. Hij geeft veelvuldig zijn eigen mening. Zijn mening is ook waarheid! Een verschrikkelijke eigenschap van iemand die zichzelf een interviewer noemt. Deze hoort objectief te zijn.

Ik snap niet dat achilles’29 het toestaat dat de nieuwe trainer met deze judas gaat praten.

Henk h
Beste Hans, of jij dat bent of kruimeltje laat ik in het midden. Iedereen doet zijn best bij de omroep, ook ik luister naar het voetballen en soms zit er iemand in de studio die kwa presentatie het net niet is, maar toch, hij offert wel zijn vrije zondag middag zodat ik kan luisteren. Ook de muziek keus tijdens ” op de stip ” kan m.i. anders . Maar ze doen het toch maar, alle lof voor de medewerkers en de omroep. @Jawoll, iedereen hoort objectief te zijn, maar ” de Groesbeek ” uit alle respect is toch ook pro… Lees meer »
Jawoll

Wat heeft de Groesbeek nu met dit artikel te maken. Jouw opmerking raakt kant nog wal.

de nachtboswachter

boeien

groesbeekse

Daar moet ik jawoll gelijk geven.

Tommy

Peters lacht zich kapot dat iedereen hierop reageert. Meer reacties = alleen maar extra aandacht voor zijn programma 😀

Jawoll

Tommy de helft meer luisteraars 2 meer

karin

Och och wat en drukte om Johny
Hij lul en lul en stel vraag en wacht antwoord niet eens af of de volgende vraag is er weer
daar word zo moe van dat deze pers nog altijd media geil is .

John Peters zonder zelf verheerlijking????? Heb je zijn stukjes gelezen in het Groesbeeks weekblad???

Hans

Mensen, stop met reageren want het denkniveau van sommigen is gezakt naar een dramatisch dieptepunt.

Verdere toelichting overbodig.

adder onder het gras

dat lagen gaat er nog af bij achilles over 3 jaar zijn wij de beste

wpDiscuz