Markante ballen van gemeentehuis weg

De betonnen ballen voor de ingang van het vroegere gemeentehuis, nu Bruna, zijn weggehaald in verband met de renovatie van het centrum.


Geen ballen meer in het centrum. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl.

Het is nog maar de vraag of ze weer terug komen. Als men het aanzien zonder ballen goed vindt dan blijven deze opgeslagen op de gemeentewerf. Nu liggen ze nog bij het huidige gemeentehuis opgeslagen.

Duizenden Groesbeekse kinderen hebben in de loop van decennia op deze ballen gezeten of gespeeld. Op een van onderstaande foto’s staan enkele ondernemers uit het centrum, die desgevraagd toch tevreden zijn zoals het er nu aan toegaat.


Foto’s: Piet Spanjers!

Bron: DeGroesbeek.nlZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 juni, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 16 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

De ballen!

Inkopper 2:
Ik heb de ballen van het gemeentehuis al gemist sinds de hervormingsplannen zijn begonnen.

Sjonnie

Nu zijn we niet alleen de gemeentenaam, maar ook onze ballen kwijt 🙁

denachtboswachter

snap er geen bal van

Het wordt zo te zien wel mooi allemaal, maar waarom de weg zo smal moet zijn kan ik niet begrijpen. Zou er straks niet graag fietsen. Levensgevaarlijk !

de nachtboswachter

goede ballen tegen ramkraak

knoedel

Alweer een stukje vertrouwd dorpsgezicht pleite.Maar beste mensen niet getreurd :er blijven nog genoeg ballen over maar die zitten in het gemeentehuis.

Chris van Aar

Helemaal eens met CJ.
Mooi maar je wordt als fietser zo van de weg gedrukt en je moet tussen de auto’s in wachten, je kunt dan alleen over de stoep verder fietsen. Willen we dat?

Groesbeker

we moeten niet afvragen of we nog goed kunnen fietsen maar of de auto`s niet kunnen wegblijven in het centrum! Dat zou pas een verbetering zijn. Mooie terrassen aanleggen, een nieuw centrum met nieuw winkelaanbod dan komen de mensen vanzelf, zie Malden, Wijchen, Beuningen etc.. En die ballen, tja..misschien kunnen ze die bij die wethouders in de boks leggen dan hebben ze een keer de ballen om voor ons Groesbekers op te komen.

de nachtboswachter

mooi fiets padt langs het spoor zou wel een uitkomst zijn achter het gemeentehuis tot de aansluiting bieselsebaan want dat paadtje wordt heel veel gebruik van gemaakt.door mensen die naar hun werk gaan.gewoon afschuiven met een laadtschop de ondergrondt is er zeer geschikt voor.bij voorbaat dank namens alle fietsers. de ballen.

moon

DER IS GEN BAL MER ON IEN TERP !!!!!

Mien

Mooi opknappen die ,,Ballen,, en ze weer een plaatje geven bij de ingang van het echte gemeentehuis !!!!

Piet.

Groesbeek zal nu wel een toontje hoger zingen na deze kastratie.

sjaanwilslaan

Verloedering van het Groesbeekse straatbeeld

Willem

Wie dat bedacht heeft moet een schop onder z’n ballen hebben!

diana

leg neer die BAL

wpDiscuz